L'equip

Barcelona

L'oficina de coordinació s'encarrega del funcionament ordinari del PEMB, de tenir cura del desenvolupament del pla estratègic metropolità vigent, d'actualitzar-lo i renovar-lo, de generar i facilitar espais de concertació a escala metropolitana, així com de promoure el coneixement sobre la planificació estratègica.

Membres de l'equip

oriol oriol
Oriol Estela Barnet
Coordinador general

Economista i geògraf. Professional del desenvolupament local i la planificació estratègica des del 1995, primer en la consultoria per a administracions públiques (1995-2005) i posteriorment a la Diputació de Barcelona (2005-2016), així com de manera freqüent en conferències, activitats formatives i publicacions diverses. Vetlla pel compliment dels objectius del PEMB i dirigeix l'oficina de coordinació.

oestela@pemb.cat
david david
David Rodrguez Borrs
Secretari tcnic

Economista i politòleg. Va treballar a l'Institut d'Anàlisi Econòmica i a la Cambra de Comerç de Barcelona.  Va ser assessor de diferents fundacions vinculades a activitats culturals, on va participar en la confecció dels seus plans estratègics. Va ser també professor a la UAB i la UPF. És el secretari tècnic del PEMB on dona suport al coordinador general i porta els temes vinculats a l'economia.

drodriguez@pemb.cat
cristina cristina
Cristina Prat Abell
Administraci

Dona suport administratiu a l'equip del PEMB. Col·labora en el manteniment i actualització de la base de dades i en la gestió d'activitats. És la persona d'enllaç amb els responsables del coworking on s'ubica l'oficina de coordinació del PEMB.

cprat@pemb.cat
 plaestrategic@pemb.cat
Edith Rey Edith Rey
Edith Rey
Administraci

Tècnica Superior en Administració i Finances. Més de 20 anys d'experiència professional en l'àrea administrativa. Ha treballat com a administrativa comptable i secretària de producció en els sectors editorial i audiovisual. Al PEMB col·labora amb el secretari tècnic en les tasques administratives i comptables de l'associació. S'encarrega de la gestió de personal, els pagaments i la comptabilitat.

erey@pemb.cat
lluisa lluisa
Llusa Gurdia Torrents
Relacions institucionals

És filòloga (UAB) i té un màster en Gestió Cultural (UOC-UdG). Del 1990 al 2004 va treballar al centre de formació de postgrau de la UB i també ha donat classes de català per a adults al CNL. El 2004 es va incorporar a l'àrea de Comunicació del PEMB, on, des del 2020, s'encarrega de les relacions institucionals per tal d'afavorir la comunicació amb els associats i les associades, i també de crear i enfortir vincles amb altres agents de la metròpoli. Col·labora activament en la promoció de la cultura, especialment de les arts escèniques.

lguardia@pemb.cat
jlia jlia
Jlia Brosa Hernndez
Coordinadora de comunicaci i premsa

Periodista especialitzada en gabinets de premsa i màster en Comunicació Social. Amb experiència en el sector de la comunicació interna i externa, i, especialment, en la relació amb els mitjans de comunicació i l'organització d'esdeveniments. És la responsable del conjunt de l'estratègia comunicativa i de la coordinació d'activitats del PEMB.

jbrosa@pemb.cat
paula paula
Paula Salvatella Filella
Comunicaci

Periodista amb experiència en el sector audiovisual per a diferents organitzacions no governamentals en àmbits com la cooperació internacional, el feminisme i la sanitat. Al PEMB s'encarrega de donar coherència a la imatge corporativa; fotografia i grafisme; gestió d'activitats; i creació de continguts. A més, participa en tasques de disseny i suport en la facilitació de processos participatius.

psalvatella@pemb.cat
irene irene
Irene Navarro Sol
Coordinadora del gabinet tcnic

És ambientòloga, i està especialitzada en urbanisme, planificació territorial i participació. Ha treballat en consultoria ambiental i, després, pel seu compte, en el desenvolupament de projectes relacionats amb la sostenibilitat, el paisatge i el territori, aplicant eines de participació, facilitació y comunicació. Al PEMB coordina l'equip del gabinet tècnic i s'encarrega del desplegament de les missions del Compromís Metropolità 2030.

inavarro@pemb.cat
maria maria
Maria Cortada de la Pea
Gabinet tcnic

Politòloga amb vocació per l'administració local. Hi ha treballat des de la consultoria organitzativa i de processos, la consultoria estratègica, l'avaluació de programes, i a partir del 2009, des del gabinet tècnic del PEMB. Actualment s'encarrega dels temes de governança metropolitana, cohesió territorial i agendes globals. I li agrada l'avaluació i innovació de les polítiques públiques, i escoltar les persones expertes en prospectiva i estudis de futur.

mcortada@pemb.cat
Luisa Fernanda Luisa Fernanda
Luisa Fernanda Pinto Rodrguez
Gabinet tcnic

Advocada, especialitzada en dret urbanístic i màster en Planificació Territorial i Gestió Ambiental per la UB. Amb experiència en el desenvolupament de plans urbanístics en l'àmbit local i en associacions gremials del sector privat relacionades amb la planificació regional i les polítiques d'habitatge. Actualment, treballa en la transformació de les polítiques d'habitatge basades en la innovació i col·labora en el disseny i facilitació de processos participatius del PEMB.

lpinto@pemb.cat
David beda Halcn David beda Halcn
David beda Halcn
Gabinet tcnic

Politòleg, màster en gestió pública i post-grau en smart cities. Ha fet estudis sobre el paper dels municipis com a actors clau en la prestació de serveis i millora del benestar del ciutadà. Actualment treballa en planificació estratègica amb especial interès pel que fa als reptes de l'era digital. En definitiva, la governança digital i la gestió i el desenvolupament urbà mitjançant l'ús de la innovació tecnològica posant la ciutadania al centre.

dubeda@pemb.cat
Julia Azpiroz Julia Azpiroz
Julia Azpiroz de Achval
Gabinet tcnic

Arquitecta argentina. Especialitzada en planificació urbana i sostenibilitat, i polítiques públiques urbanes. Ha treballat en diferents projectes en l'àmbit privat i té experiència en la docència i la recerca, específicament de l'espai públic. Actualment, al PEMB porta els temes vinculats amb mobilitat sostenible, col·labora amb projectes de la lluita contra l'emergència climàtica i altres vinculats a l'arquitectura i l'urbanisme.

jazpiroz@pemb.cat
ngela Precht ngela Precht
ngela Precht Gandarillas
Coordinadora general de la Capital Europea de la Democrcia 2023-2024

És periodista i treballa a la intersecció de la tecnologia i les ciències socials, amb una àmplia experiència en la gestió de projectes i equips. Té una trajectòria de més de 25 anys en periodisme, estratègia de comunicació, creació de comunitats i disseny de continguts per a mitjans de comunicació i entitats socials i del sector públic i privat. Ha liderat la comunicació de la plataforma Decidim, Sónar+D i In-Edit (Xile). Va ser comissària de l'eix tecnològic de la Biennal de Pensament 2022.

aprecht@pemb.cat
Bego F. Simn Bego F. Simn
Bego F. Simn
Coordinadora de comunicaci de la Capital Europea de la Democrcia 2023-2024

Periodista audiovisual i especialitzada en continguts i estratègia digital. Amb més de 20 anys d'experiència a l'esquena, ha treballat en diversos mitjans com la SER, TVE, 8TV, i també des del Parlament de Catalunya per a la XAL. Té un postgrau en Direcció de Projectes Digitals, i coneix amb profunditat la comunicació interna i externa. Actualment, és la responsable de comunicació de la Capital Europea de la Democràcia, un projecte del PEMB i l'Ajuntament de Barcelona.

bfsimon@pemb.cat
Laura Cabiscol Laura Cabiscol
Laura Cabiscol
Coordinadora de producci de la Capital Europea de la Democrcia 2023-2024

És graduada en Comunicació i Indústries Culturals (UB). Els seus interessos han girat al voltant de l'art i la cultura i la seva relació amb els individus. Arran de diverses experiències professionals, també s'ha interessat per l'ètica de la tecnologia i el seu potencial per la democràcia. Ha treballat en projectes d'àmbit públic i privat a escala internacional que han contribuït a generar espais de trobada i intercanvi. Actualment, al PEMB, és la coordinadora de producció de la Capital Europea de la Democràcia.

lcabiscol@pemb.cat
Lidn Martrat Sanfeliu Lidn Martrat Sanfeliu
Lidn Martrat Sanfeliu
Coordinadora de l'Oficina d'Alimentaci Sostenible

És politòloga i té un màster en Direcció Pública. Ha treballat en cooperació internacional de l'any 2000 al 2020, tant com a expatriada a l'Amèrica Central, com en l'àmbit de la gestió de projectes i la planificació estratègica d'organitzacions. Especialitzada en l'àmbit de la sobirania alimentària (circuits de comercialització, educació, salut i compra pública), ha estat la coordinadora operativa del projecte “Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021”, de l'Ajuntament de Barcelona i el PEMB. Al PEMB, actualment s'encarrega de la coordinació de l'Oficina Compartida de l'Alimentació Sostenible.

lmartrat@pemb.cat
Giulio Cappadona Giulio Cappadona
Giulio Cappadona
Responsable del projecte europeu 'CULTIVATE'

Té un màster en Biotecnologia Vegetal (WUR) i un postgrau en Economia Social i Cooperativisme (UAB). Té experiència en desenvolupar noves cadenes de distribució i comercialització amb productes innovadors. En l'àmbit associatiu ha sigut fundador i responsable de compra de Foodcoop BCN. Coneixedor del teixit associatiu relacionat amb l'alimentació i la sobirania alimentària de Barcelona i del territori, s'encarrega de donar suport a projectes incipients en distribució i comercialització de la ciutat de Barcelona, com ara “Comerç Verd” i “Terra Pagesa”. Dins del PEMB, participa en el projecte europeu “CULTIVATE”.

gcappadona@pemb.cat
Sannie Pacheco Sannie Pacheco
Sannie Pacheco
Tcnica. Projecte 'PDU-BCN'

És geògrafa, i té un màster en Planificació Territorial i Gestió Ambiental. Està especialitzada en sistemes d'informació geogràfica (SIG) i anàlisi de dades espacials. Ha treballat en diversos projectes de planificació territorial, gestió urbana i estudis ambientals en el sector públic i privat. Actualment, des del PEMB, treballa en el desenvolupament d'estudis urbans aplicant eines SIG i en l'anàlisi de dades orientat a la presa de decisions estratègiques. A més, forma part de l'equip tècnic de l'Oficina PDU, dins de la gerència d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona.

spacheco@pemb.cat
Carolina Santos Carolina Santos
Carolina Santos
Tcnica. Projecte 'PDU-BCN'

És arquitecta i urbanista llicenciada al Brasil, amb un postgrau en Direcció de Projectes especialitzat en reformes d'espais públics i privats a la Universitat de la Salle de Barcelona, i amb grans coneixements en l'àmbit de la sostenibilitat. Actualment, des del PEMB, forma part de l'equip tècnic de l'Oficina PDU, dins de la gerència d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona, com a analista de dades urbanes.

Poltica de cookies