L'equip

Barcelona

L'oficina de coordinació s'encarrega del funcionament ordinari del PEMB, de tenir cura del desenvolupament del pla estratègic metropolità vigent, d'actualitzar-lo i renovar-lo, de generar i facilitar espais de concertació a escala metropolitana, així com de promoure el coneixement sobre la planificació estratègica.

Membres de l'equip

oriol oriol
Oriol Estela Barnet
Coordinador general

Economista i geògraf. Professional del desenvolupament local i la planificació estratègica des del 1995, primer en la consultoria per a administracions públiques (1995-2005) i posteriorment a la Diputació de Barcelona (2005-2016), així com de manera freqüent en conferències, activitats formatives i publicacions diverses. Vetlla pel compliment dels objectius del PEMB i dirigeix l'oficina de coordinació.

oestela@pemb.cat
david david
David Rodrguez Borrs
Secretari tcnic

Economista i politòleg. Va treballar a l'Institut d'Anàlisi Econòmica i a la Cambra de Comerç de Barcelona.  Va ser assessor de diferents fundacions vinculades a activitats culturals, on va participar en la confecció dels seus plans estratègics. Va ser també professor a la UAB i la UPF. És el secretari tècnic del PEMB on dona suport al coordinador general i porta els temes vinculats a l'economia.

drodriguez@pemb.cat
cristina cristina
Cristina Prat Abell
Administraci

Dona suport administratiu a l'equip del PEMB. Col·labora en el manteniment i actualització de la base de dades i en la gestió d'activitats. És la persona d'enllaç amb els responsables del coworking on s'ubica l'oficina de coordinació del PEMB.

cprat@pemb.cat
 plaestrategic@pemb.cat
Edith Rey Edith Rey
Edith Rey
Administraci

Tècnica Superior en Administració i Finances. Més de 20 anys d'experiència professional en l'àrea administrativa. Ha treballat com a administrativa comptable i secretària de producció en els sectors editorial i audiovisual. Al PEMB col·labora amb el secretari tècnic en les tasques administratives i comptables de l'associació. S'encarrega de la gestió de personal, els pagaments i la comptabilitat.

erey@pemb.cat
lluisa lluisa
Llusa Gurdia Torrents
Relacions institucionals

És filòloga (UAB) i té un màster en Gestió Cultural (UOC-UdG). Del 1990 al 2004 va treballar al centre de formació de postgrau de la UB i també ha donat classes de català per a adults al CNL. El 2004 es va incorporar a l'àrea de Comunicació del PEMB, on, des del 2020, s'encarrega de les relacions institucionals per tal d'afavorir la comunicació amb els associats i les associades, i també de crear i enfortir vincles amb altres agents de la metròpoli. Col·labora activament en la promoció de la cultura, especialment de les arts escèniques.

lguardia@pemb.cat
irene irene
Irene Navarro Sol
Coordinadora del gabinet tcnic

Ambientòloga. Especialitzada en urbanisme, planificació territorial i participació. Ha treballat en consultoria ambiental i després, pel seu compte, en el desenvolupament de projectes relacionats amb la sostenibilitat, el paisatge i el territori aplicant eines de participació y comunicació. Al PEMB coordina l'equip del gabinet tècnic i porta els temes vinculats amb el Pla Director Urbanístic i els processos de facilitació.

inavarro@pemb.cat
maria maria
Maria Cortada de la Pea
Gabinet tcnic

Politòloga amb vocació per l'administració local. Hi ha treballat des de la consultoria organitzativa i de processos, la consultoria estratègica, l'avaluació de programes, i a partir del 2009, des del gabinet tècnic del PEMB. Actualment s'encarrega dels temes de governança metropolitana, cohesió territorial i agendes globals. I li agrada l'avaluació i innovació de les polítiques públiques, i escoltar les persones expertes en prospectiva i estudis de futur.

mcortada@pemb.cat
Luisa Fernanda Luisa Fernanda
Luisa Fernanda Pinto Rodrguez
Gabinet tcnic

Advocada, especialitzada en dret urbanístic i màster en Planificació Territorial i Gestió Ambiental per la UB. Amb experiència en el desenvolupament de plans urbanístics en l'àmbit local i en associacions gremials del sector privat relacionades amb la planificació regional i les polítiques d'habitatge. Actualment, treballa en la transformació de les polítiques d'habitatge basades en la innovació i col·labora en el disseny i facilitació de processos participatius del PEMB.

lpinto@pemb.cat
David beda Halcn David beda Halcn
David beda Halcn
Gabinet tcnic

Politòleg, màster en gestió pública i post-grau en smart cities. Ha fet estudis sobre el paper dels municipis com a actors clau en la prestació de serveis i millora del benestar del ciutadà. Actualment treballa en planificació estratègica amb especial interès pel que fa als reptes de l'era digital. En definitiva, la governança digital i la gestió i el desenvolupament urbà mitjançant l'ús de la innovació tecnològica posant la ciutadania al centre.

dubeda@pemb.cat
Julia Azpiroz Julia Azpiroz
Julia Azpiroz de Achval
Gabinet tcnic

Arquitecta argentina. Especialitzada en planificació urbana i sostenibilitat, i polítiques públiques urbanes. Ha treballat en diferents projectes en l'àmbit privat i té experiència en la docència i la recerca, específicament de l'espai públic. Actualment, al PEMB porta els temes vinculats amb mobilitat sostenible, col·labora amb projectes de la lluita contra l'emergència climàtica i altres vinculats a l'arquitectura i l'urbanisme.

jazpiroz@pemb.cat
jlia jlia
Jlia Brosa Hernndez
Coordinadora de comunicaci i premsa

Periodista especialitzada en gabinets de premsa i màster en Comunicació Social. Amb experiència en el sector de la comunicació interna i externa, i, especialment, en la relació amb els mitjans de comunicació i l'organització d'esdeveniments. És la responsable del conjunt de l'estratègia comunicativa i de la coordinació d'activitats del PEMB.

jbrosa@pemb.cat
paula paula
Paula Salvatella Filella
Comunicaci

Periodista amb experiència en el sector audiovisual per a diferents organitzacions no governamentals en àmbits com la cooperació internacional, el feminisme i la sanitat. Al PEMB s'encarrega de donar coherència a la imatge corporativa; fotografia i grafisme; gestió d'activitats; i creació de continguts. A més, participa en tasques de disseny i suport en la facilitació de processos participatius.

psalvatella@pemb.cat
Bego F. Simn Bego F. Simn
Bego F. Simn
Comunicaci

Periodista audiovisual i especialitzada en continguts i estratègia digital. Amb quasi 20 anys d'experiència a les esquenes, ha treballat en diversos mitjans com la SER, TVE, 8TV i també des del Parlament de Catalunya per a la XAL. Té un postgrau en direcció de projectes digitals, coneix amb profunditat la comunicació interna i externa i actualment s'encarrega de l'storytelling, continguts i l'estratègia digital del PEMB.

bfsimon@pemb.cat
Alba Lizondo Alba Lizondo
Alba Lizondo Lpez
Comunicaci

Publicista i comunicadora. Ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra i recentment ha fet un Màster en Comunicació Social. Al PEMB s'encarrega de la gestió de xarxes socials, creació de continguts i grafisme. Interessada en la multiculturalitat i les llengües, parla anglès, italià i actualment està estudiant coreà.

alizondo@pemb.cat
Armanta Herrero Cabrejas Armanta Herrero Cabrejas
Amaranta Herrero Cabrejas
Coordinadora estratgica. Capitalitat Mundial de l'Alimentaci Sostenible (CMAS)

Enginyera agrícola i sociòloga. Especialista en conflictes socioecològics amb un màster en Economia Ecològica i un doctorat en Ciències Ambientals. Ha treballat com a investigadora en l'àmbit de la sociologia ecològica i com a professora a la UAB. Al PEMB s'encarrega de la coordinació estratègica del projecte de la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021.

aherrero@pemb.cat
Lidn Martrat Sanfeliu Lidn Martrat Sanfeliu
Lidn Martrat Sanfeliu
Coordinadora operativa. Capitalitat Mundial de l'Alimentaci Sostenible (CMAS)

Politòloga i màster en Direcció Pública. Ha treballat en cooperació internacional des de l'any 2000, tant com a expatriada a Centreamèrica com en l'àmbit de la gestió de projectes i la planificació estratègia d'organitzacions. Especialitzada, en els últims 8 anys, en l'àmbit de la sobirania alimentària (circuits de comercialització, educació, salut i compra pública). Al PEMB s'encarrega de la coordinació operativa de la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible.

lmartrat@pemb.cat
Laia Sabater Daz Laia Sabater Daz
Laia Sabater Daz
Esdeveniments i comunicaci. Capitalitat Mundial de l'Alimentaci Sostenible (CMAS)

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, i màster en Gestió d'Esdeveniments. Amb experiència en comunicació i màrqueting en l'àmbit de l'economia social i solidària, i el tercer sector, gestió d'esdeveniments, consultoria social, coordinació de projectes, i gestió d'entitats i organitzacions. Responsable d'esdeveniments i comunicació de la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible de Barcelona.

lsabater@pemb.cat
Marina Barroso Marina Barroso
Marina Barroso
Tcnica de poltica alimentria urbana. Capitalitat Mundial de l'Alimentaci Sostenible (CMAS)

Ambientòloga compromesa amb la sobirania alimentària i l'economia social i solidària tant en l'àmbit personal com professional. Té 15 anys d'experiència professional en projectes de sensibilització i formació ambiental, i és fundadora d'iniciatives d'emprenedoria i economia cooperativa per promoure un canvi de model socioeconòmic que posi les persones i el territori al centre. Des del 2018 és tècnica de política alimentària a Barcelona.

mbarroso@pemb.cat

Poltica de cookies