El PEMB obre una vacant per a la coordinació de la producció del Global Forum de ciutats, en el projecte de la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible Barcelona 2021

Les candidatures es poden presentar fins dimarts 16 de febrer a les 23.59h

 • 09-02-2021
 • Actualitat del PEMB
 • 283 Lectures

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) busca una persona responsable de l'execució i la producció del “7TH MUPFF GLOBAL FORUM” del projecte de la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible Barcelona 2021. Cal tenir formació universitària de grau mig o superior, preferentment en l'àmbit de la gestió, ciències socials, ciències ambientals o la gestió cultural. Es valorarà formació addicional en l'àmbit de gestió d'esdeveniments internacionals, així com en l'àmbit de l'alimentació i/o la sostenibilitat. 

El PEMB busca una persona coordinadora per la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
El PEMB busca una persona coordinadora per la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021

Les competències clau requerides per a la vacant són: compromís amb l'organització; orientació a l'assoliment: capacitat organitzativa i de gestió excel·lents així com capacitat resolutiva; comunicació; creativitat i iniciativa; relacions públiques; empatia, flexibilitat i gestió del canvi, treball en equip i cooperació; interlocució institucional; capacitat d'elaboració i de redacció de documentació tècnica i analítica. 

Les principals tasques a desenvolupar per part de la persona seleccionada seran: 

 • Dirigir, coordinar, acompanyar i supervisar les tasques encomanades a les empreses que participin de l'execució, organització, producció i logística del 7è Fòrum Global i assegurar el seu correcte seguiment operatiu.

 • Garantir la correcta coordinació institucional amb tots els agents implicats i indicats per la direcció de la Capital Mundial Mundial de l'Alimentació Sostenible Barcelona 2021. 

 • Garantir la coordinació institucional i estratègica amb els agents externs implicats: nacionals, internacionals i indicats per la coordinadora estratègica de la Capital Mundial Mundial de l'Alimentació Sostenible Barcelona 2021. 

 • Treballar en el disseny i preparació, conjuntament amb equip i direcció, de continguts del programa del esdeveniment.

Experiència 

Imprescindible 5 anys d'experiència en l'àmbit de la gestió d'esdeveniments d'àmbit nacional i internacional. 

Imprescindible 3 anys d'experiència en l'organització d'esdeveniments de la mateixa naturalesa: jornades, congressos, fòrums, etc. 

Es valorarà l'experiència en iniciatives o projectes relacionades amb l'alimentació sostenible, l'agroecologia, la sobirania alimentària, la sostenibilitat o similar. 

Es valorarà l'experiència en l'organització d'esdeveniments amb forta dimensió institucional a nivell de governs locals o altres.  

Es valorarà experiència en posicions d‘interlocució institucional o corporativa. 

Informació d'interès 

S'ofereix un contracte d'obra i servei de 37,5h setmanals amb inici el 28 de febrer i finalització el 31 de desembre de 2021. El sou és de 40.000€ - 45.000€ bruts anuals, segons l'experiència aportada. Cal enviar el CV i una carta de motivació al correu lmartrat@pemb.cat abans de dimarts 16 de febrer a les 23.59h. 

 • Participa o segueix el debat

  0 comentaris:

  Deixa el teu comentari:

Política de cookies