El PEMB busca empresa per a la conceptualització i el grafisme de la presentació del Compromís Metropolità 2030

Les empreses de comunicació i disseny gràfic poden presentar les seves propostes fins l'11 de març a les 23.59 h

 • 28-02-2022
 • Compromís Metropolità 2030
 • 431 Lectures

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona treballa des de l'abril de 2021 en el procés participatiu ‘Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030'. Es tracta d'un nou pla per a la regió metropolitana de Barcelona —la ciutat real dels 5 milions d'habitants— format per un conjunt de missions col·lectives orientades a impulsar el progrés econòmic i social. L'objectiu final? Reduir les desigualtats socials i la segregació urbana en el conjunt de l'RMB en el context d'emergència climàtica i les condicions del món post-pandèmia. 

Busquem empresa de comunicació
Busquem empresa de comunicació

Després d'un cicle de debats oberts entre els actors del territori al voltant dels principals reptes identificats en la primera fase del procés, ara el PEMB es troba immers en un treball intern de definició del Compromís Metropolità 2030, que culminarà aquest 2022, i que caldrà presentar públicament aquesta tardor

L'encàrrec 

El PEMB busca una empresa que treballi en la conceptualització i/o relat de la campanya i el grafisme online i offline i els materials que acompanyaran els actes de presentació del Compromís Metropolità 2030 amb l'objectiu de crear i difondre el relat, així com generar expectativa i captar i fidelitzar els públics de l'associació. Les principals tasques de l'encàrrec són: 

 • Elaborar el relat i el claim de la campanya del Compromís Metropolità 2030. 

 • Dissenyar el grafisme on i offline de la campanya de presentació. 

Pressupost i convocatòria 

El pressupost màxim disponible per a dedicar al conjunt de l'encàrrec és de 14.500€ (sense IVA). La durada del contracte serà des de l'endemà de la seva formalització fins, com a màxim, el 31 de desembre de 2022. Cada empresa podrà presentar només una única oferta i caldrà que aportin un màxim de 15 pàgines (portafoli a part): 

 • Portafoli amb treballs similars al que es demana en el present document. 

 • Proposta creativa seguint el briefing. 

 • Proposta econòmica

 • Proposta de calendari d'execució de cadascuna de les parts.  

 • Calendari de treball

 • Proposta d'organigrama de les persones responsables de cada part del projecte. 

S'haurà d'enviar per correu electrònic abans de l'11 de març de 2022 a les 23:59h a plaestrategic@pemb.cat indicant en l'assumpte “Convocatòria conceptualització i grafisme del Compromís Metropolità 2030”. 

Per a dubtes podeu contactar amb Bego F. Simón (comunicacio@pemb.cat) o trucant al 933 18 70 51. 

L'anunci de la proposta escollida es farà com a molt tard el dia 18 de març de 2022 i es publicarà al web www.pemb.cat i per notificació individual a l'empresa via correu electrònic o telefònica. 

 

L'empresa seleccionada per dur a terme la 'Conceptualització i grafisme de la presentació del Compromís Metropolità 2030' ha estat: Postdata.

 • Participa o segueix el debat

  0 comentaris:

  Deixa el teu comentari:

Política de cookies