Actes externs

Subúrbia: Reptes de la ciutat de baixa densitat

Organitza: CCCB

Mirador CCCB C/ de Montalegre, 5, 08001, Barcelona
09:30 h.
Seminari 'Reptes de la ciutat de baixa densitat'

Aquest seminari, que se celebrarà el dia 2 i 3 de maig al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), explorarà les complexitats de les ciutats de baixa densitat al territori català, des de la influència suburbial americana i fins a les vulnerabilitats geogràfiques i socials del context actual. Aquestes jornades es fan en el marc de l'exposició que allotja el CCCB fins al 8 de setembre de 2024 'Subúrbia: La construcció del somni americà'.

El dia 3 a les 12h la coordinadora del gabinet tècnic del PEMB, Irene Navarro, moderarà la taula rodona anomenada 'Entre l'emergència climàtica i una suposada esperança', en què participaran:

  • David Saurí: Catedràtic de Geografia Humana a la Universitat Autònoma de Barcelona. 
  • Mònica Carrera: Arquitecta experta en disseny urbà i espai públic.

  • Lidón Martrat Sanfeliu: Coordinadora de l'Oficina d'Alimentació Sostenible i membre del gabinet tècnic del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.

 

L'objectiu d'aquest seminari és posar de manifest les vulnerabilitats i els reptes socials i territorials que suposen els teixits urbans de baixa densitat en el context actual així com albirar algunes vies per al seu tractament.
 
 
  • Activitat gratuïta

Consulta el programa complet aquí.

Política de cookies