Memòria d'activitats 2020

  • 22-04-2021
  • Memòries
  • 172 Lectures

'L'any 2020 ha estat un any molt estrany i complicat per a tothom. En el cas del PEMB, l'activitat ha patit lògicament l'impacte del confinament i els efectes de l'estat de xoc del conjunt de la societat. Tot i així, ha estat molt satisfactori comprovar la capacitat de reorganització de l'equip de l'oficina de coordinació i la ràpida adaptació a les noves condicions de treball', Oriol Estela Barnet, coordinador general del PEMB.
 
Les dues grans fites que recull la Memòria d'activitats 2020 del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona són l'aprovació de la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana, com a preàmbul de la celebració, el 2021, de Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible; i, sobretot, la posada en marxa del procés Barcelona Demà, que ens ha de portar al nou pla estratègic: el Compromís Metropolità 2030.

Consell General del PEMB 2020

Altres esdeveniments importants per al PEMB aquest 2020 han estat, també: el trasllat de l'oficina de coordinació al Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica; el nomenament de Jordi Martí Grau, vicepresident de Planificació Estratègica de l'AMB, en qualitat de president de la Comissió Executiva del PEMB, en substitució de Janet Sanz; i la reconstitució, el novembre de 2020, de la Comissió Territorial del PEMB amb la finalitat d'abordar la planificació estratègica des de la ciutat real dels 5 milions, la de la regió metropolitana de Barcelona.

A més, i com cada any, en el document es pot trobar un resum de les activitats en que el PEMB ha participat durant el 2020: activitats pròpies, col·laboracions, projectes de participació i facilitació, patrocinis o activitats de team building; la informació corporativa de l'associació, amb els canvis que s'han donat en els seus òrgans de govern i les reunions que s'han celebrat; i les accions dutes a terme durant l'any en el camp de la comunicació i el seu impacte en premsa.

Política de cookies