Oriol Estela presentarÓ la Carta AlimentÓria durant el Festival 'We make the city' a Amsterdam

La Trobada de diferents actors vinculats a les ciutats tindrÓ lloc entre els dies 17 i 23 de juny

  • 17-06-2019
  • CompromÝs MetropolitÓ 2030
  • 196 Lectures

El coordinador general del PEMB, Oriol Estela Barnet, presentarà la Carta Alimentària Metropolitana durant el Festival “We make the city” que tindrà lloc entre el 17 i el 23 de juny a Amsterdam. Com pensar les ciutats per a que siguin més habitables, sostenibles, justes, a prova del canvi climàtic, accessibles i segures? Amb l'objectiu de respondre aquestes preguntes tindran lloc a la capital holandesa conferències, tallers, exposicions, reunions, hackatons, i intercanvis d'experiències internacionals.

Imatge de recurs d'una parada de fruita en un mercat

Precisament en aquest sentit és on s'emmarca la conferència que oferirà Oriol Estela en relació a la Carta Alimentària Metropolitana en la què està treballant el PEMB i que servirà com a un dels exemples a seguir com a experiència d'èxit. Alhora, contribuirà reflexionar sobre sobre com poden contribuir els mercats municipals a la disponibilitat d'aliments saludables produïts de manera sostenible per al grup més ampli possible de consumidors urbans, o sobre quins són els principals obstacles en les àrees metropolitanes perquè els mercats tinguin un paper de connexió entre la producció regional i el consum urbà. L'aportació del PEMB se sumarà a les experiències de metròpolis de Nova York, Detroit, Taipei, Milà i Torí.  

Estela, juntament amb la resta de representants, explicarà les dificultats, les lliçons apreses així com les oportunitats que suposa tirar endavant un projecte com al Carta Alimentària Metropolitana.

A més, el coordinador general del PEMB també participarà en una sessió dedicada a les noves formes de participació ciutadana i en una altra sobre la reducció de l'ús dels plàstics.

 

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

PolÝtica de cookies