'Què respirem? implicacions socials i econòmiques de la qualitat de l'aire', tema del 13è esmorzar estratègic del PEMB

El 10 de febrer s'inicia amb Frederic Ximeno i Natalie Mueller una sèrie d'esmorzars dedicats als elements essencials per a la vida que determinen la resiliència d'un territori: l'aire, l'aigua, els aliments i l'energia

  • 03-02-2017
  • Actualitat del PEMB
  • 123 Lectures

Natalie Mueller, investigadora del Barcelona Institute for Global Health, i el biòleg Frederic Ximeno, Comissionat d'Ecologia de l'Ajuntament de Barcelona, seran els encarregats d'inaugurar el proper 10 de febrer una sèrie d'esmorzars estratègics dedicats als elements essencials per a la vida i que determinen la resiliència d'un territori: l'aire, l'aigua, els aliments, l'energia i l'habitatge. El que serà el 13è esmorzar estratègic servirà per debatre sobre 'Què respirem? Implicacions socials i econòmiques de la qualitat de l'aire' i tindrà lloc de 8.15 a 10h a la seu de Roca Barcelona Gallery (C/ Joan Güell, 211), entitat coorganitzadora. L'acte serà presentat per la Cinquena Tinent d'Alcaldia, Janet Sanz, presidenta de la Comissió Executiva del PEMB

contaminació atmosfèrica
contaminació atmosfèrica

L'Agència Europea del Medi Ambient indicava fa poques setmanes que cada any es produeixen més de mig milió de morts prematures a Europa a causa de a la contaminació atmosfèrica. Així doncs, les implicacions sobre la salut, però també sobre l'economia i sobre la convivència, de la mala qualitat de l'aire o de la contaminació acústica fan que aquestes siguin objecte d'atenció de les polítiques locals en general i metropolitanes en particular.

Mueller, que ha dirigit el projecte ESCAPE -un estudi recent sobre la qualitat de l'aire a la ciutat de Barcelona-, i Ximeno, encarregat de dissenyar les estratègies i les polítiques a seguir per combatre la contaminació, debatran com les ciutats poden fer front i superar el repte d'aconseguir reduir-la.

Després de fer un cafè i intercanviar opinions, la intervenció de les persones convidades començarà a les 8.45h i l'acte acabarà puntualment a les 10h després del torn de precs i preguntes.

Si hi voleu assistir, només cal que ompliu el formulari d'inscripció amb les vostres dades.

 

 

Photo credit: Joachim S. Müller via Foter.com / CC BY-NC-SA

 

 

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies