Oriol Estela presentarÓ la Carta AlimentÓria durant el Festival 'We make the city' a Amsterdam

La Trobada de diferents actors vinculats a les ciutats tindrÓ lloc entre els dies 17 i 23 de juny

  • 17-06-2019
  • CompromÝs MetropolitÓ 2030
  • 273 Lectures

El coordinador general del PEMB, Oriol Estela Barnet, presentarà la Carta Alimentària Metropolitana durant el Festival “We make the city” que tindrà lloc entre el 17 i el 23 de juny a Amsterdam. Com pensar les ciutats per a que siguin més habitables, sostenibles, justes, a prova del canvi climàtic, accessibles i segures? Amb l'objectiu de respondre aquestes preguntes tindran lloc a la capital holandesa conferències, tallers, exposicions, reunions, hackatons, i intercanvis d'experiències internacionals.

Imatge de recurs d'una parada de fruita en un mercat
Imatge de recurs d'una parada de fruita en un mercat

Precisament en aquest sentit és on s'emmarca la conferència que oferirà Oriol Estela en relació a la Carta Alimentària Metropolitana en la què està treballant el PEMB i que servirà com a un dels exemples a seguir com a experiència d'èxit. Alhora, contribuirà reflexionar sobre sobre com poden contribuir els mercats municipals a la disponibilitat d'aliments saludables produïts de manera sostenible per al grup més ampli possible de consumidors urbans, o sobre quins són els principals obstacles en les àrees metropolitanes perquè els mercats tinguin un paper de connexió entre la producció regional i el consum urbà. L'aportació del PEMB se sumarà a les experiències de metròpolis de Nova York, Detroit, Taipei, Milà i Torí.  

Estela, juntament amb la resta de representants, explicarà les dificultats, les lliçons apreses així com les oportunitats que suposa tirar endavant un projecte com al Carta Alimentària Metropolitana.

A més, el coordinador general del PEMB també participarà en una sessió dedicada a les noves formes de participació ciutadana i en una altra sobre la reducció de l'ús dels plàstics.

 

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

PolÝtica de cookies