El PEMB visita l'Ajuntament del Papiol per conèixer les prioritats estratègiques del municipi en clau metropolitana

  • 08-02-2017
  • Actualitat del PEMB
  • 82 Lectures

El coordinador general del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), Oriol Estela Barnet, s'ha reunit aquest matí amb l'alcalde del Papiol, Joan Borràs, seguint així el cicle de trobades que està realitzant amb els membres del Consell Rector del PEMB per tal d'explicar l'actual full de ruta de l'associació.  

Estació del Papiol
Estació del Papiol

L'objectiu d'aquestes reunions és, d'una banda, exposar les línies de treball en què el Pla es troba actualment immers i, de l'altra, definir i reflexionar sobre àmbits d'actuació i estratègies a seguir que requereixen implicació i col·laboració entre les institucions de la Barcelona metropolitana.

Borràs ha traslladat a Estela els diferents camps en els quals treballa actualment i vol centrar-se el Papiol i ha volgut destacar com a principals qüestions estratègiques la recuperació del riu Llobregat i la seva connexió amb la serra de Collserola i la millora de les comunicacions ferroviàries amb el Vallès.

Per últim, Borràs ha expressat el seu interès a treballar conjuntament amb el PEMB qüestions que tinguin a veure amb l'economia circular, factor clau per al desenvolupament econòmic local.

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies