El PEMB dóna la benvinguda al 'TOT Barcelona', un nou diari centrat en notícies d'actualitat de la capital catalana

El mitjà està impulsat pel periodista Salvador Cot i està encapçalat per dues dones, Sílvia Barroso com a director i Meritxell M. Pauné, com a sotsdirectora

  • 16-11-2018
  • Notícies relacionades
  • 106 Lectures

El nou diari “TOT Barcelona” neix amb la voluntat de ser un referent internacional però també de la capital catalana fent un periodisme on Barcelona és un pol de creixement econòmic, obert a les empreses i a un turisme multitudinari però respectuós amb els actius de la ciutat. També vol “cobrir el dèficit d'informació local existent a la ciutat”, segons el seu impulsor, el periodista Salvador Cot.

Moment de le l'activació online de 'TOT Barcelona'
Moment de le l'activació online de 'TOT Barcelona'

Posar en valor la informació ciutadana, el debat municipal, associatiu i social és un dels principals objectius de la direcció que encapçala Sílvia Barroso, fins fa unes setmanes subdirectora de l'“Ara” i responsable de l'Ara.cat, i que sotsdirigeix Meritxell M. Pauné, fins ara coordinadora de la informació local a ‘La Vanguardia' digital. La resta de la redacció la completen els redactors Xavi Fernández de Castro, David Cobo i Adrià Lizanda. 

El mitjà compta amb participació accionarial de Totmedia, grup editor d'“El Món” i referent en la informació de proximitat a Catalunya, que amb la seva presència a Barcelona, més als dos Vallesos i el Maresme, arribaran ara a més de 2 milions d'habitants.

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies