Barcelona tindrà vol directe amb Silicon Valley a partir de l'estiu del 2017

Actualment, cap altre aeroport espanyol té vol directe amb San Francisco

  • 09-09-2016
  • Diari Ara
  • Notícies relacionades
  • 122 Lectures

A partir de l'estiu del 2017, l'aerolínia escandinava de baix cost Norwegian Airlines oferirà vols directes a Los Ángeles, San Francisco, Nova York i Miami. També instal·larà una base de llarg radi a l'aeroport de Barcelona des de la qual, més endavant, s'oferiran també altres connexions directes de llarg abast com al Carib, l'Amèrica Llatina o Àsia.
 

Vol a San Francisco
Vol a San Francisco

 

Aquest fet suposa un pas més en la superació d'una de les assignatures pendents de la infraestructura catalana: les connexions intercontinentals de llarg abast. El 1993, Iberia es va endur a Madrid els vols directes a Nova York, Moscou i Tòquio i l'oferta de vols directes va quedar reduïda a diverses ciutats de la Costa Est (com Nova York, Filadèlfia, Atlanta o Montreal).

L'aerolínia escandinava omple així un buit de demanda creixent. 145.000 passatgers volen cada any des de Barcelona a la Costa Oest, fent escala. També contribueix a millorar la connectivitat i la projecció internacional de la ciutat i a la creació de nous llocs de treball a El Prat.

 

Podeu consultar la notícia sencera del ARA (7/9/2016)

 

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies