Alumnes d'ESSEC Business School visiten el PEMB

  • 28-06-2016
  • Actualitat del PEMB
  • 112 Lectures

El coordinador general i l'equip tècnic del PEMB van rebre el 28 de juny un grup de professors i alumnes de la Càtedra d'Economia Urbana de l'ESSEC Business School que estan a Barcelona en viatge d'estudis per tal de conèixer l'organització de la ciutat així com les institucions que gestionen el seu desenvolupament urbà.

Alumnes d'ESSEC Business School visiten el PEMB
Alumnes d'ESSEC Business School visiten el PEMB

La trobada es va dividir en dues parts. En la primera, els membres de l'oficina de coordinació van explicar l'origen i evolució del PEMB, la seva organització i formes de funcionament actuals, i les noves línies de treball que es volen desplegar.

La segona part es va centrar en el diàleg entre estudiants, professorat i membres de l'oficina sobre els aspectes més crítics en la planificació estratègica com són disposar de lideratge i suport polític, el contacte amb les organitzacions que tenen alguna cosa a dir en el futur de la ciutat, el reconeixement i implicació d'aquestes en l'elaboració del pla, etc. En definitiva, tot allò que avui en dia suposa un repte per a la planificació estratègica però alhora contribueix a fer-ne un instrument útil per a la millora de la governança metropolitana

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Poltica de cookies