Actes PEMB
Presentació de resultats del projecte FoodMapping
Una exploració ciutadana sobre l'entorn alimentari en tres barris de l'àrea metropolitana de Barcelona
10:30 h.
El proper 4 de març, de 10.30h a 11.30h, es presenten els resultats del projecte FoodMapping i les intervencions realitzades en els barris de Fondo, Sant Ildefons i Gràcia els dies 14, 15 i 17 de febrer en el context del projecte Big D(ie)ta en clau metropolitana i el Pla C de la Mobile Week Barcelona.
FoodMapping és un projecte d'exploració participativa dels entorns alimentaris dels barris metropolitans que analitza el seu impacte en la vida quotidiana de les persones i les comunitats a nivell d'estratègies de consum, estils de vida i salut. Una aposta per explorar com la ciència ciutadana pot ajudar a abordar els reptes del sistema alimentari actual.
PROGRAMA
- Alimentar la metròpoli: la Carta Alimentària i el projecte Big D(ie)ta. Oriol Estela, coordinador general del PEMB i Francesc Magrinyà, director de planificació estratègica de l'AMB
- FoodMapping: presentació de resultats i vídeo testimoni. Mara Balestrini, CEO Ideas for Change
- Treball comunitari i alimentació. Melanie Cassarino, tècnica de programes d'Inclusió Social de Creu Roja
- Intervenció del públic
- Cloenda i propers passos, a càrrec d'Oriol Estela (PEMB)
Si voleu assistir a la presentació de resulats, ompliu la inscripció online.
Alguns enllaços d'interès: