Actes PEMB

Cinef˛rum 'Ciutat en beta: el treball d'avui, la ciutat del demÓ'

Organitza: PEMB, OuiShare i Createl

Sala d'actes del Can˛drom - Ateneu d'Innovaciˇ Digital i DemocrÓtica C/ de Concepciˇn Arenal, 165, 08027, Barcelona
16:00 h.
Cinef˛rum 'Ciutat en beta: el treball d'avui, la ciutat del demÓ'

El proper 26 de gener a les 16 h es presenta a la sala d'actes del Canòdrom Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica el documental 'Ciutat en beta: el treball d'avui, la ciutat del demà'. Es tracta d'un Racó de Repensar en forma de cinefòrum organitzat pel PEMB, OuiShare i Createl, amb la col·laboració de Barcelona Activa, que comptarà amb la projecció de la pel·lícula que dura al voltant d'una hora i un col·loqui posterior moderat per Oriol Estela Barnet, coordinador general del PEMB i amb la intervenció d'Albert Cañigueral, autor d'El trabajo ya no es lo que era i co-productor del documental, i que tindrà com a persones convidades Anna Inglés, coordinadora de projectes de Colectic; Núria Macià, directora de Creacció; Àurea Rodríguez, professora d'innovació a la Universitat Rovira i Virgili; i Judit Batayé, coordinadora de la primera Antena TrenLab de Renfe ubicada al Tecnocampus de Mataró.

'Ciutat en beta' reflexiona al voltant de l'urbanisme, el territori, la mobilitat i les noves formes de treball. Es mostren casos de co-living, d'acceleració de les digitalització des de la pandèmia de la covid-19 i planteja diferents escenaris futurs sobre el món del treball. El PEMB ha estat un dels principals patrocinadors del documental en el marc del programa de matchfunding impulsat per OuiShare anomenat #Conjuntament.

El debat posterior girarà al voltant de l'impacte de la digitalització en el mercat de treball i com això provocarà canvis en les ciutats. En particular, com podria ser un avantatge per la deslocalització del treball en entorns metropolitans. 

PolÝtica de cookies