Actes externs

Barcelona Capital de l'Agroalimentació Catalana

Organitza: Col·legi d'Economistes de Catalunya i Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms

Des de casa meva Online, 0000, Des del meu municipi
09:00 h.
Barcelona, capital de l'agroalimentació catalana

Com podem crear una sinèrgia entre l'entorn urbà i l'entorn rural per tal d'actuar a l'uníson i generar objectius i beneficis comuns? Com poder fer compatible el nostre model econòmic amb el medi ambient?

Són algunes de les qüestions que es debatran a la conferència 'Barcelona Capital de l'Agroalimentació Catalana', organitzada pel Col·legi d'Economistes de Catalunya i el Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms i que tindrà lloc el proper 21 d'octubre de forma telemàtica. 

L'agroalimentació és un sector estratègic de la nostra economia, i aquest no és aliè a les noves tendències de consum, nous hàbits i noves normatives; és per això que el desenvolupament sostenible és inminent en aquest camp i ja està comportant canvis importants a la cadena de valor. L'esdeveniment recau sota el marc de la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible, que aquest any és Barcelona, i serà Oriol Estela Barnet, coordinador general del PEMB l'encarregat de presentar-la durant la jornada, a més de participar a la taula 'Construint llaços entre el món urbà i el rural' (11:15 h). 

Programa

9 h Benvinguda

  • Oriol Amat Salas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya
  • Conxita Villar Mir, degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Moderadora de la Jornada:

  • Ana Garcia Molina, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat del Col·legi d'Economistes de Catalunya

9.15 h Presentació de Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible

  • Oriol Estela Barnet, coordinador general del PEMB 

10.15 h La sostenibilitat com a objectiu complex

'La sostenibilitat en el sector primari'

  • Francesc Reguant Fosas, president de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

'La sostenibilitat en el sector secundari'

  • Fernando Ortega Mediero, president de la Comissió d'Indústries Agroalimentàries del Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

11.05 h Descans

11.15 h Construint llaços entre el món urbà i el rural

  • Josep Presseguer Gené, CEO Fruits de Ponenta
  • Oriol Estela Barnet, coordinador general del PEMB

12.00 h Taula Rodona: Diverses vies del camp a la taula

Contrast de visions i posada en pràctica sobre l'estratègia del camp a la taula

Moderadora del debat:

  • Mercè Raventós Santamaria, delegada de Barcelona del Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Ponents:

  • Silvia Domènech Arimany, directora general adjunta a la Cooperativa la Fageda
  • Jaume Alsina Calvet, president de Bon Àrea
  • Jordi Valls i Riera, director de Mercabarna
  • Míriam Soteras Perez, directora del Mercat Arrels

14 h Cloenda

Informació d'interès 
  • Inscripció obligatòria (termini fins el 20 d'octubre a les 23:59 h)
  • Modalitat streaming
  • Activitat Gratuïta
  • Pàgina web de l'esdeveniment 

Política de cookies