Actes PEMB

Debatem tendències en innovació: IND+I Club Gavà

Organitza: Ajuntament de Gavà i IND+I

Ajuntament de Gavà C/ del Progrés, 27, 08850, Gavà
17:00 h.
Debatim tendències en innovació: IND I Club Gavà

A banda d'organitzar el webinar “Wifi, tauletes i covid-19, combatre l'escletxa digital en l'educació” del proper 11 de novembre, el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona col·labora en una altra de les activitats de la Smart City Week. Es tracta de la jornada “Debatem tendències en innovació: IND+I Club Gavà” organitzada per l'Ajuntament de Gavà i IND+I i on el coordinador general del PEMB, Oriol Estela i Barnet participarà com a moderador.
En la trobada es presentaran i debatran tres llibres d'actualitat en matèria d'innovació, en el marc dels Clubs de Lectura IND+I. El primer, El Green New Deal global, de Jeremy Rifkin, l'introduirà la directora de l'Àmbit Estratègia Econòmica, Treball i Promoció de Ciutat a l'Ajuntament de Gavà, Mª Àngels González. Ejecutivo al minuto. Nuevas técnicas de dirección, de Kenneth Blanchard, anirà a càrrec de David Mestres, CEO de l'empresa IMES3D i, per últim, el llibre Innovación Fractal serà presentat pel seu autor, José Manuel Leceta, Cap d'Innovació a l'Autoritat Portuària d'Alacant. Tots tres són obres que busquen apropar la innovació i l'aplicació de les tecnologies digitals a petita i mitjana empresa, emprenedors/es.

Introduirà l'activitat, que serà presencial a l'Ajuntament de Gavà i es podrà seguir en streaming, Enric Barba Ibañez, director del Club CECOT Innovació i Tecnologia i membre del Consell IND+I.

Inscripcions:

  • La jornada és gratuïta i PRESENCIAL però cal inscriure's prèviament.
  • En cas que no hi puguis anar, pots assistir-hi virtualment a través de la plataforma Webex.

Política de cookies