Actes externs

Matinal per a ajuntaments Smart City Expo World Congress

Organitza: Generalitat de Catalunya

? Estand de la Generalitat de Catalunya Smart City a l'SCEWC (D60, ubicat al pavell 2) Av. de Juan Carlos I, 64 Fira Barcelona Gran Via Hall 1, 08908, L'Hospitalet de Llobregat
09:30 h.
Matinal per a ajuntaments Smart City Expo World Congress

Quin paper han tingut la col·laboració i les eines digitals en la cocreació del Compromís Metropolità 2030 i les seves missions? Com s'involucrarà la ciutadania i la resta d'actors en el seu desplegament? Com contribuïm des del PEMB a generar cultura col·laborativa?

De tot això és del que parlarà Oriol Estela Barnet, coordinador general del PEMB, en la matinal per a ajuntaments organitzada en el marc de l'Smart City Expo World Congress a l'estand de la Generalitat de Catalunya en una jornada que es dividirà en tres sessions:

  • 9.30 h: Temps de col·laboratoris (amb la participació del PEMB)
  • 11.00 h: Ciberamenaces al món local
  • 11.30 h: Les tecnologies digitals i el seu paper als reptes urbans

Es tracta d'una activitat adreçada a administracions locals catalanes per donar a conèixer, per una banda, iniciatives col·laboratives d'innovació social digital, per altra, els serveis de protecció que està desplegant l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya per a ajuntaments i consells comarcals i, finalment, alguns projectes, casos reals d'implantació en ajuntaments, sobre l'estat i impacte de les tecnologies digitals en els reptes urbans seguit d'una activitat de networking.

Disposeu de més informació i el programa complet en el següent enllaç. Per qüestions d'aforament és necessària inscripció prèvia (les places s'atorgaran per ordre d'inscripció).

Recorda!

  • Dimecres 8 de novembre al matí
  • Estand de la Generalitat de Catalunya Smart City a l'SCEWC (D60, ubicat al pavelló 2). Com arribar-hi?
  • Consulta el programa complet
  • Per assistir a la matinal per a ajuntaments Smart City Expo World Congress és necessària inscripció prèvia

Poltica de cookies