Actes externs

El sabor del paisatge. Oliveres recuperades, cuina i sabors ancestrals

Organitza: L'olivera cooperativa, PEMB i Espai Consum Responsable

Masia Can Calopa Ctra Sta Creu Olorda Sarri, 350, 08017, Barcelona
18:30 h.
Can Calopa

Projectes d'arreu del país estan recuperant varietats d'olives antiquíssimes per fer-ne olis verge-extra de moltíssima qualitat. No només amplien el ventall de sabors dels olis catalans sinó que ajuden a recuperar patrimoni en zones on el cultiu de l'olivera havia estat predominant i vivia pràcticament en l'oblit. La modernització del sector, la visió ambiciosa de nous productors i la complicitat de cuiners de renom situen l'oli català en un moment d'efervescència com mai abans. 

Torna el Cicle de diàlegs Can Calopa, tres sessions de taules rodones organitzades per la cooperativa L'olivera, el PEMB i Espai Consum Responsable, per abordar qüestions dels àmbits social, econòmic, ecològic i climàtic des del punt de vista de l'agricultura periurbana i el consum responsable

El proper 13 d'octubre a les 18:30 h, tindrà lloc a la Masia Can Calopa (Barcelona) l'últim diàleg del cicle, titulat 'El sabor del paisatge. Oliveres recuperades, cuina i sabors ancestrals'. A la trobada hi compareixeran el reconegut cuiner del restaurant Capritx (Terrassa) Artur MartínezÀngels Calvo, directora del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya i Eudald Planella, encarregat de la finca de Mas Marquet, a Piera (l'Anoia).

No t'ho perdis, inscriu-te aquí!