Mem˛ria d'activitats 2019

  • 01-12-2020
  • Mem˛ries
  • 190 Lectures

Una de les principals novetats que conté la Memòria d'activitats 2019 del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona és el nomenament de Barcelona com a Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021 i del PEMB com a associació que acull l'oficina de coordinació d'aquest esdeveniment. L'altra de les novetats que destaquen és l'organització, per primer cop per part del PEMB, de tres debats preelectorals amb motiu de les eleccions municipals celebrades el mateix any i que van comptar amb la participació de representants de les principals forces polítiques del territori.

Debats preelectorals del PEMB. Mem˛ria d'activitats 2019

A més, el document recull com segueixen avançant els treballs de cara a l'actualització del Pla Estratègic Visió 2030 i explica els 5 principis que regeixen aquests treballs, definits també durant el 2019. 

D'altra banda, i com cada any, a la memòria d'activitats 2019 del PEMB es pot trobar un resum de les activitats en que l'associació ha participat durant l'any: activitats pròpies, col·laboracions, projectes de participació i facilitació, activitats de responsabilitat social corporativa o team building, etc. I l'impacte que aquestes han tingut en la premsa, així com les accions que s'han dut a terme en el camp de la comunicació per maximitzar aquest impacte.

Per últim, la memòria recull la informació corporativa de l'Associació Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i explicita els canvis que s'han donat en els seus òrgans de govern i les reunions que s'han celebrat durant el 2019.

 

PolÝtica de cookies