Projectes estratègics PEMB

MICROSOFT PRE INCUBATION PROGRAM. Programa d'acompanyament per a la creació i el creixement de noves empreses de desenvolupament de programari

  • Projecte d'abast metropolità
2009_Pre-Incubation_01
  • Promoció de sectors estratègics - Audiovisual-TIC
  • 2008
  • 2009
  • En desenvolupament
  • Operatiu
  • Stand-by
A destacar

Aquest programa, fet amb la col·laboració de Microsoft, el despatx Osborne Clarke i Barcelona Activa, va iniciar la primera edició el mes de novembre del 2008.

Líders de projecte

Montse Basora Farré, directora de Creació d’Empreses de Barcelona Activa.

Es van seleccionar dotze idees de negoci, en les quals participen un total de vint emprenedors que volen desenvolupar activitats en el sector dels videojocs, mobilitat, solucions a la gestió empresarial i creació de xarxes socials. En aquests primers mesos s'han iniciat alguns dels continguts del programa: el Taller Pla d'Empresa, s'han impartit càpsules d’interès per emprendre (overview de tecnologies de Microsoft, protecció de la innovació) i han començat sessions del programa d'entrenament competencial.

Durant el primer trimestre de l'any 2009 continuaran les accions vinculades a l'elaboració del pla d'empresa i l'anàlisi de la seva viabilitat mitjançant tutories individualitzades i tutories de tecnologia, que es combinaran amb més càpsules (els pactes entre socis, com comunicar, etc.), visites a empreses del sector instal·lades a Barcelona i la realització de dues conferències de gran format obertes a tots els emprenedors de base tecnològica de la ciutat. Es treballarà amb els emprenedors tot el procés de recerca de finançament i se’ls prepararà per a la presentació del seu projecte i la selecció del finançament més adequat per a cadascun d'ells. Els projectes que acabin convertint-se en empresa entraran en un programa de creixement.

Política de cookies