El PEMB rep alumnes del màster Mundus de l'IBEI

  • 09-10-2015
  • Actualitat del PEMB
  • 100 Lectures

El secretari tècnic del PEMB, David Rodríguez, i la responsable del gabinet tècnic, Maria Cortada, van rebre el passat 9 d’octubre una dotzena d’alumnes del Mundus Master in Public Policy de l’IBEI (Institut Barcelona Estudis Internacionals).  

Presentació alumnes màster Mundus
Presentació alumnes màster Mundus

Aquest màster, de dos anys de durada, s’orienta a les polítiques públiques transnacionals en un context europeu. S’imparteix de manera conjunta amb la Central European University de Budapest, l’Institut Internacional d’Estudis Socials de la Universitat Erasmus a l’Haia, i la Universitat de York, i compta amb el suport de la Comissió Europea. La sessió va ser organitzada pel catedràtic de Ciència Política de la UAB, Xavier Ballart.

L’objectiu de la presentació era conèixer amb major detall la planificació estratègica urbana a partir del cas de Barcelona, tant pel que fa a la seva evolució històrica com als projectes de futur. També va aprofitar-se - tenint en compte el perfil internacional dels assistents . per fer una ràpida repassada als canvis estructurals de la regió de Barcelona en els darrers vint-i-cinc anys. La sessió va tenir una durada de dues hores i va comptar amb la participació activa dels assistents.

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies