Actes PEMB
Esmorzar estratègic. Residu zero i restauració col·lectiva?
Com implementar la sostenibilitat a gran escala
08:00 h.
El sector de la restauració és clau per avançar en la transformació del model alimentari cap a un de més just, saludable i sostenible. L'emergència climàtica obliga a mesures contundents i d'impacte a tots els nivells. A l'hora d'implementar l'horitzó residu zero, els debats d'escala i models de creixement són imprescindibles: a més volum, menys sostenibilitat? La mida sí que importa, sobretot si apostem per polítiques públiques alimentàries amb mirada metropolitana.
En l'esmorzar estratègic que es farà el 13 de desembre, de 8h a 10.30h, a Terra Veritas, presentem el cas de la seu central d'Inditex i el procés d'implementació de la filosofia 360° que aposta per una xarxa de proveïdors de km0, cuida l'impacte ambiental i controla el malbaratament alimentari, en un menjador d'empresa amb 4.700 serveis diaris.
Aquesta iniciativa ens serveix per interpel·lar altres àmbits de la restauració col·lectiva com hospitals, presons, creuers i menjadors socials en els quals les administracions també hi tenen molt a dir i a fer.
Les persones expertes convidades que hi intervindran són:
- Silvio Elías, fundador de Veritas
- Álex Lozano Udaondo, director de Desenvolupament de Negoci de Sodexo
- Isabel Coderch, consultora en restauració sostenible. Te lo sirvo verde
INSCRIU-TE !
Enllaços d'interès:
- Así da de comer Inditex a los empleades de Zara (Cinco días, juliol 2019)
- Inditex y la revolución del vending sostenible (Te lo sirvo verde, setembre 2019)
- Estas son las empreses que dan de comer a Inditex (Economía Digital Galícia, octubre 2019)