Actes externs

Jornada #ZeroFoodWasteBCN

Organitza: Plataforma Aprofitem els Aliments

La Pionera Passeig de Clavell, 08005, Barcelona
10:00 h.
Jornada #ZeroFoodWasteBCN

El PEMB col·labora amb la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA) en l'impuls de la Jornada #ZeroFoodWasteBCN que neix amb l'objectiu de ser un altaveu per les persones i els projectes que treballen per a la reducció del malbaratament alimentari, la cultura de l'aprofitament i l'horitzó residu zero.

En què consisteix? #ZeroFoodWasteBCN pretén ser un mercat d'iniciatives emprenedores en termes de sostenibilitat alimentària emmarcat en la Setmana Europea de Prevenció de Residus. A més, des de la PAA es farà un gran àpat per a 1.000 persones amb aliments recuperats. L'esdeveniment tindrà lloc a La Pionera, un espai d'oportunitats i de trobada per a projectes d'emprenedoria i economia social i solidària al Poblenou.

Hi ha dues opcions per participar a la Jornada #ZeroFoodWasteBCN: voluntària o comensal. Les persones voluntàries començaran els preparatius uns dies abans amb una espigolada rural, una espigolada urbana i una recollida a Mercabarna, a més de la pesada, triada, neteja, cocció, preparació i repartició dels aliments recuperats.

Si vols sumar-te a la lluita contra el malbaratament dels aliments omple el formulari de voluntària o comensal i participa en la Jornada #ZeroFoodWasteBCN. Per a més informació pots escriure a: paa@aprofitemelsaliments.org.

Poltica de cookies