Actes externs

II Congrés de desenvolupament local

Oriol Estela oferirà una conferència sota el títol 'Cohesió Social i Igualtat d'Oportunitats en l'Era de la Intel·ligència Artificial'

Palau de Congressos Gijón Passeig Dr. Fleming, 481,, 33201, Gijón
10:00 h.
Xerrada Oriol Estela en el II Congrés de Desenvolupament Local

La Xarxa de Territoris Socialment Responsables (RETOS), la Xarxa d'Entitats de Desenvolupament Local (REDEL), el Fòrum de Ciutats per la Ocupació i la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació XARXA INNPULSO organitzen el II Congrés de desenvolupament local els dies 16 i 17 de maig al Palau de Congressos de Gijón/Xixón.

Sota el títol “Cohesió Social i Igualtat d'Oportunitats en l'Era de la Intel·ligència Artificial”, l'esdeveniment reunirà líders, experts i professionals compromesos amb el desenvolupament urbà sostenible. S'abordaran aspectes clau com l'adaptació a la intel·ligència artificial, la retenció de talent i estratègies per impulsar un creixement sostenible.

Precisament, el coordinador general del PEMB, Oriol Estela Barnet, oferirà una conferència que porta el mateix títol que el Congrés el dijous 16 de maig a les 10.30 h.

Si us interessa explorar solucions innovadores i estratègiques que promoguin la cohesió social i la igualtat d'oportunitats en la nova era digital no hi podeu faltar!

Política de cookies