Actes PEMB

Us convidem a la primera trobada de 'La Metropolitana, tertúlia amb espuma'

Tema: l'Agenda urbana. Després de Quito, què?

Apocapoc BCN, coworking Passatge de l'Hort dels Velluters, 5, 08003, Barcelona
19:00 h.
La Metropolitana, tertúlia amb espuma

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) posa en marxa una nova línia d'activitats, més informals, que consistirà a fer tertúlies en diferents municipis de l'àmbit metropolità, per plantejar temàtiques del seu interès. Aquestes trobades tindran lloc al voltant d'una cervesa artesana de proximitat del municipi (o territori) i, en aquesta ocasió, la cervesa escollida és Birra08.

La primera sessió d'aquest nou format -batejat com “La Metropolitana, tertúlia amb espuma”- es farà el proper 27 d'abril a les 19h, de manera excepcional a Barcelona. El PEMB coorganitza aquesta primera edició conjuntament amb la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT) al coworking Apocapoc BCN on es parlarà sobre l'Agenda urbana. Després de Quito, què? amb Rosa Suriñach, coordinadora de comunicacions globals a les Nacions Unides i que gestiona projectes i iniciatives per promoure la III Conferència Habitat i l'elaboració de la nova agenda urbana i David Bravo, col·laborador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona en el desenvolupament del Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà.  

Després d'una breu introducció del tema, els participants a la tertúlia prendran el relleu per fer les intervencions, comentaris o suggeriments que creguin oportuns ja són els protagonistes d'aquesta trobada. En aquest enllaç trobareu la dinàmica i les normes de participació.

L'assistència és lliure però us agrairem que ompliu la inscripció on-line per temes logístics.

 

 

 

 

Política de cookies