Actes PEMB

Racó de #repensar: projecció del documental FOOD COOP

Cinemes Aribau Club Gran Via de les Corts Catalanes, 565-567,, 08011, Barcelona
18:00 h.
Racó de repensar: cine-fòrum sobre Food Coop

En el marc de treball del PEMB sobre el sistema alimentari i la innovació urbana i del Dia Mundial del Consum Responsable hem organitzat unes jornades sota el títol 'Fins on pot arribar el cooperativisme alimentari? El repte de l'augment d'escala i la professionalització' els dies 14 i 15 de març juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la revista Sobirania Alimentària, i amb la col·laboració del Cercle de consum cooperatiu de Coòpolis, l'Ateneu Cooperatiu de Barcelona que ens permetran reflexionar sobre pràctiques alternatives dins del sistema alimentari global.

Les jornades començaran amb una de les activitats del PEMB, el Racó de #repensar, el dia 14 de març a les 18:00 hores amb la projecció del documental Food Coop a la Sala 2 dels Cinemes Aribau Club. Un cop acabada la projecció, comptarem amb el director del documental, Thomas Boothe, i un dels membres de l'equip de producció, l'Hernán Mazzeo, amb qui podrem parlar sobre la seva experiència tant en el rodatge del documental com en la cooperativa de la que formen part a París: La Louve.

La projecció només es garanteix si aconseguim un mínim de 80 reserves d'entrades anticipades. Teniu temps fins el 7 de març per reservar-les a través d'aquest enllaç. No us en quedeu sense!

Les jornades seguiran el dia 15 de març amb una sessió amb dues taules rodones en les que es compartiran experiències locals, nacionals i internacionals relacionades amb les cooperatives de consum, de productors, els supermercats cooperatius i l'escalabilitat d'aquest tipus d'iniciatives. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

En el marc de treball del PEMB sobre el sistema alimentari i la innovació urbana i del Dia Mundial del Consum Responsable hem organitzat unes jornades sota el títol 'Fins on pot arribar el cooperativisme alimentari? El repte de l'augment d'escala i la professionalització

Política de cookies