Actes PEMB
Racó de #Repensar: Anar de casa a la feina, com abordar-ho al segle XXI
Activitat de la Mobile Week Barcelona 2020
10:00 h.
Com ajuda la tecnologia per anar de casa a la feina? Com ens desplaçarem en el futur? Quines són les eines que existeixen per a la gestió dels desplaçaments a la feina? Quins canvis calen en la regulació? Aquestes i altres qüestions són les que tractarem al debat del Racó de #Repensar “Anar de casa a la feina, com abordar-ho al segle XXI”. L'activitat s'emmarca dins els actes de la Mobile Week Barcelona 2020 que enguany tracten principalment tres temàtiques: la mobilitat i el futur, robòtica i intel·ligència artificial, i dades i seguretat. Des del PEMB seguim fent regió metropolitana i portem el col·loqui sobre mobilitat a Terrassa, concretament al Museu de la Ciència i Tècnica de Catalunya el proper dimarts 25 de febrer a les 10.00h a la Sala Diesel.
Durant el debat tractarem sobre quines són les possibilitats que ofereix la tecnologia mòbil per facilitar els desplaçaments que fem als nostres llocs de treball. Parlarem amb les persones expertes sobre les problemàtiques i solucions i com afavorir modes de transport alternatius al vehicle privat.
Ponents
- Manel Ferri, expert en mobilitat i autor del llibre La Movilidad Sostenible al Trabajo: Un reto pendiente.
- Eva Romagosa, directora d'Innovació (CIO) i cofundadora de BusUp.
- Pere Aguilar i Soldevila, cap de Secció de Transports Públics de l'Ajuntament de Sant Cugat.
Moderarà el debat la Nel·la Saborit, enginyera civil, experta en mobilitat i tècnica del PEMB.
Biografies
Manel Ferri treballa, des del 2006, com a tècnic en mobilitat a l'Oficina de Canvi Climàtic de la Diputació de Barcelona, en plans de desplaçament d'empresa (PDE) en municipis, i és assessor de la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona en la redacció del Pla de Desplaçament d'Empresa (PDE) i en la seva implementació. Ferri és autor del llibre La Movilidad Sostenible al Trabajo: Un reto pendiente.
Eva Romagosa és directora d'Innovació (CIO) i cofundadora de BusUp, una plataforma d'autobusos compartits, finançada per la Comissió Europea, que està present en dos continents. Gràcies a la seva formació multidisciplinar en Humanitats (UAB), Innovació (ESADE) i Negoci (ESADE i IESE), i als més de 14 anys d'experiència en la introducció de solucions tecnològiques innovadores al mercat, Romagosa és experta en estratègia de negoci, investigació de mercats i innovació.
Pere Aguilar és enginyer d'edificació, arquitecte tècnic i cap de Secció de Transports Públics de l'Ajuntament de Sant Cugat, on treballa des de l'any 1988. En els seus inicis al consistori va treballar de Cap de la brigada d'obres, passant posteriorment a tècnic de manteniment d'edificis municipals, instal·lacions, clavegueram i transport. És membre col·legiat del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona.
Inscripcions:
- L'activitat és gratuïta però cal inscriure's prèviament.
- El registre començarà a les 9.30h.