Actes PEMB

Esmorzar estratŔgic: Transformar la metr˛poli davant l'emergŔncia climÓtica: un repte immediat

Organitza: PEMB en colĚlaboraciˇ amb el Hub Social

Hub Social Carrer Girona 34, 08010, Barcelona
08:15 h.
Imatge d'un refugi climÓtic

Foto: Álex Losada

Des de l'Acord de París, signat el 2015, s'han marcat diverses fites orientades a la mitigació del canvi climàtic en tots els àmbits territorials, però de moment no s'han acomplert. Així, cal continuar treballant amb els escenaris d'adaptació i en el plantejament i l'adopció de les mesures de resiliència que seran necessàries per fer front a les conseqüències de l'augment de temperatura estimat per als pròxims anys si no s'aconsegueix revertir l'escalfament global amb prou celeritat.

Com afecta l'emergència climàtica les nostres vides avui? On cal posar les esperances de canvi? Quin rol hi han de jugar les ciutats i l'escala metropolitana? Amb aquestes preguntes de partida, el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) organitza una altra edició dels clàssics esmorzars estratègics titulat “Transformar la metròpoli davant l'emergència climàtica: un repte immediat”, en col·laboració amb el Hub Social.

Per respondre a les preguntes de partida, participaran en el debat la vicepresidenta de l'Àrea d'Acció Climàtica i Agenda Estratègica Metropolitana de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i regidora al consistori barceloní, Janet Sanz, l'arquitecta i comunicadora, Núria Moliner i l'investigador a Institut de Recerca Urbana de Barcelona (IDRA), Rubén Martínez

La benvinguda anirà a càrrec del coordinador general del PEMB, Oriol Estela Barnet

Abans de l'acte, tindrà lloc un esmorzar networking. 

PROGRAMA

8:15 h Esmorzar networking

8:45 h Benvinguda a càrrec del coordinador general del PEMB, Oriol Estela Barnet

8:50 h Conversa entre Janet Sanz, Núria Moliner i Rubén Martínez. 

9:45 h Preguntes del públic 

10:00 h Finalització de l'acte.

 

 

No hi falteu!!!

PolÝtica de cookies