Actes PEMB

Barri, municipi, metròpoli: qüestió d'identitat?

4a edició de #La Metropolitana, tertúlia amb espuma

Casal Torreblanca Avinguda del Pla de Vinyet 81-85, 08172, Sant Cugat del Vallès
18:30 h.
4ª edició de La Metro a Sant Cugat

 

El proper dijous 14 de setembre a les 18.30h es farà una nova trobada de #La Metro, tertúlia amb espuma al casal Torreblanca  (Avinguda del Pla de Vinyet 81-85) de Sant Cugat del Vallès. Com en ocasions anteriors, el nostre objectiu és generar nous elements de debat d'interès metropolità o aprofundir en aquells ja existents així com donar a conèixer projectes locals singulars com són les cerveses artesanes.

Amb aquesta sessió es tanca una primera part del cicle dedicat a parlar sobre identitat metropolitana, un concepte fins ara poc debabut i susceptible de moltes interpretacions però bàsic per al creixement equilibrat de la metròpoli de Barcelona (si voleu, podeu accedir al resum de les dues trobades anteriors a Santa Coloma de Gramenet i Sant Feliu de Llobregat)

Són moltes les qüestions que ja s'han posat damunt la taula com: Quin són els elements que construeixen la identitat metropolitana? Aquests es conformen en termes territorials o de poder? Quin és el diàleg entre centre i perifèria?  La pregunta que volem plantejar en la propera sessió és: Quins projectes concrets poden contribuir a la governança metropolitana?

Per participar en aquesta nova edició de #La Metro - organitzada pel PEMB, la Fundació San Cugat Actiu i Via Vallès – s'ha convidat Ferran Saro de Fòrum Grama i Meritxell M. Pauné, periodista de la Vanguardia. La sociòloga i fundadora de Prisma Urbà Carolina Costa conduirà el debat i La Senglaris és la cervessa artesana que s'hi presentarà (la primera ronda de cervesa va a càrrec de les entitats organitzadores).

L'estructura de #La Metro és senzilla. Comença amb una breu presentació de les entitats organitzadores –  el PEMB i el Via Vallès- i del projecte de la cervesa local. A continuació, els  convidats exposaran la seva visió de la temàtica i donaran pas al debat obert entre totes les persones assistents.

La idea principal de #LaMetro és sobretot fomentar la participació i posar sobre la taula la diversitat de posicionaments existents sobre les temàtiques seleccionades. Esperem que vulgueu compartir aquesta estona amb nosaltres. Si hi voleu assistir, només cal que ompliu la inscripció on line amb les vostres dades.

 

Informació d'utilitat. Si aneu a Sant Cugat amb FGC, podeu agafar les Línies 1 i 2 del bus que porta des de l'estació central a la Plaça Lluís Millet fins al casal Torreblanca (forma part del sistema tarifari integrat de TMB). Heu de baixar a la parada Mercat Torreblanca.

http://www.santcugat.cat/web/l1-mira-sol-nucli-torrent-de-ferrussons

 

Política de cookies