Actes PEMB

Barri, municipi, metròpoli: qüestió d'identitat?

2a edició de la Metropolitana, tertúlia amb espuma

Biblioteca Singuerlín Salvador Cabré Plaça Sagrada Família, s.n, 08924, Santa Coloma de Gramenet
19:00 h.
Barri, municipi, metropoli: qüestió d'identitat?

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona ha iniciat recentment un nou tipus activitat - La Metropolitana: tertúlia amb espuma (#LaMetro) -  amb l'objectiu d'obrir i impulsar debats sobre reptes metropolitans a diferents indrets del territori, així com donar a conèixer projectes locals singulars com són les cerveses artesanes. El passat mes d'abril es va fer la primera trobada dedicada a parlar sobre la nova agenda urbana després de la cimera Habitat III.

Ara, proposem una nova trobada de #LaMetro el proper 22 de juny de 19h a 20.30h per debatre conjuntament sobre el tema Barri, municipi, metròpoli: qüestió d'identitat? que es farà a Santa Coloma de Gramenet (Biblioteca Singuerlín Salvador Cabré. Plaça Sagrada Família, sn).

Aquesta serà la primera tertúlia d'una sèrie de tres que preveiem fer al Besòs, al Llobregat* i al Vallès sobre aquesta temàtica. L'edició del Besòs està coorganitzada amb el Fòrum Grama, que actualment promou una reflexió en aquest territori, juntament amb el Casal del Mestre, i ho farem tastant les cerveses de la marca artesana de Badalona Sikaru (la primera ronda va a càrrec de les entitats organitzadores).

L'estructura d'aquest tipus de tertúlies és senzilla: una molt breu presentació de les entitats organitzadores – aquesta vegada, el PEMB, el Fòrum Grama i el Casal del Mestre- i del projecte de la cervesa local. A continuació, les dues convidades - Veva Català del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i Carolina Costa de Prisma Urbà - exposaran les seves visions de la temàtica amb una breu explicació per donar peu al debat obert entre totes les persones assistents.

La idea principal de #LaMetro és sobretot fomentar la participació i posar sobre la taula la diversitat de posicionaments existents sobre les temàtiques seleccionades. Si hi voleu assistir, només cal que ompliu la inscripció on line amb les vostres dades.

 

  

*Podeu reservar-vos ja la tarda del 13 de juliol per l'edició que farem a Sant Feliu de Llobregat.

 

 

 

 

 

 

Política de cookies