Actes externs

Programa d'Especialització en Pensament Estratègic Urbà

Organitza: CIDEU

Online i presencial Presencial, 64000, Monterrey, Mèxic
XVIII Especialització en Pensament Estratègic Urbà

El Programa d'Especialització en Pensament Estratègic Urbà' celebra la seva 18a edició. Organitzat pel Centre Internacional de Desenvolupament Urbà (CIDEU) i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, és una formació que ajuda als professionals responsables de planificar i gestionar l'estratègia urbana a desenvolupar-se professionalment i ja ha format prop de 450 estrategs urbans a ciutats d'Iberoamèrica.

En aquesta ocasió, la formació que començarà el proper 9 de maig i acabarà el 15 de novembre i està dividida en diferents mòduls. La novetat d'aquesta edició és la inclusió d'un nou mòdul sobre metodologies de prospectiva territorial i l'enfocament per missions, que ensenya a construir diferents escenaris possibles per reflexionar estratègicament sobre l'esdevenir de les ciutats i afrontar la incertesa.

L'especialització es realitza mitjançant una metodologia e-learning, combinant aprenentatges asincrònics i sincrònics en webinars i treballs en grup. També inclou un seminari presencial opcional a Monterrey (Mèxic) del 9 al 12 de maig, on l'organització cobreix els costos d'allotjament i manutenció dels participants. Un cop finalitzada la formació, els alumnes podran unir-se a la Comunitat d'Estrategues Urbans de CIDEU per seguir treballant, aprenent i intercanviant idees en xarxa.

 

Política de cookies