Actes externs
Per què sobirania alimentària?
Organitza: Food Coop
18:30 h.
Quin paper pot jugar una iniciativa com un supermercat cooperatiu des del punt de vista de la sobirania alimentària? Quines implicacions pot tenir un canvi d'escala davant les realitats existents? Quins són els reptes a superar? Hi ha una sèrie de línies estratègiques que tota iniciativa de consum cooperatiu agroecològic ha de debatre per a impulsar un projecte compromès amb els pagesos i pageses, la terra i/o la biodiversitat i precisament això és el que es vol abordar a la sessió organitzada per Food Coop: “Per què sobirania alimentària? Els supermercats cooperatius com aixada: eina de construcció comunitària i de transformació del sistema alimentari”.
La xerrada comptarà amb la participació de Gustavo Duch, coordinador de la revista Soberanía Alimentaria, i Marta Rivera, activista i investigadora de la Càtedra d'Agroecologia de la Universitat de Vic, i té per objectiu aprofundir en el concepte de sobirania alimentària a partir de la definició del que entenem com agroecologia i l'anàlisi dels diferents elements, persones, polítiques o moviments, que poden arribar a intervenir en la cadena de producció, distribució i consum d'un aliment.
Disposeu de tota la informació a l'esdeveniment de Facebook on també podeu confirmar la vostra assistència.