Actes externs

I Convenciˇ del F˛rum Social MetropolitÓ: Solucions metropolitanes en vers les desigualtats socials

Organitza: L'Acord CiutadÓ per una Barcelona Inclusiva

La Salle Campus Barcelona - URL C/ de Sant Joan de la Salle, 42, 08022, Barcelona
09:00 h.
Convenciˇ F˛rum Social MetropolitÓ

“Col·laboració per l'acció social. Oportunitats, compromís i solucions metropolitanes” és el títol sota el qual es celebra la I Cimera del Fòrum Social Metropolità (espai de referència de la missió de Cohesió territorial del Compromís Metropolità 2030). Una jornada organitzada per l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva en la que s'abordaran diversos reptes socials metropolitans com els processos migratoris o la pobresa infantil, entre d'altres, i es presentarà el model compartit de col·laboració entre Ajuntaments i tercer sector social a la regió metropolitana, ja que les desigualtats socials no s'aturen en les fronteres geogràfiques i és necessària una resposta col·lectiva

Els objectius?

  • Aconseguir el compromís signat dels representants polítics municipals, les federacions de municipis i les entitats i agents socials del territori pel desplegament del model de col·laboració.
  • Aprofundir en la realitat de les desigualtats socials metropolitanes.
  • Identificar noves passes i solucions metropolitanes que pot aportar el Fòrum Social Metropolità.  

La cimera comptarà amb una sessió de treball que es dividirà en tres grups: un primer sobre infància i famílies, un segon sobre processos migratoris d'acollida, i un tercer al voltant de nous temes emergents per reduir les desigualtats. Maria Cortada, membre del gabinet tècnic del PEMB i referent de la missió de Cohesió territorial, moderarà la taula sobre migració.

Consulta el programa complet a continuació

Programa FSM

PolÝtica de cookies