Actes externs
debonprofit! Inclusió i sostenibilitat
Experiències innovadores en l'aprofitament d'aliments a Europa
08:30 h.
Debonprofit! organitza aquesta jornada el proper 9 de maig per compartir experiències de diverses ciutats pel que fa a l'alimentació i la cobertura de necessitats bàsiques. Entre els convidats a la trobada hi ha Andrea Calori, autor de Food and the Cities, Marta Llobet, professora de la facultat de Treball Social de la Universitat de Barcelona, Adam Smith, fundador de The Real Junk Food Project al Regne Unit, i Eva Schwaiger, directora de LeO a Viena, entre d'altres.
La jornada també servirà per presentar el projecte debonprofit!, una botiga d'aliments aprofitats per garantir la sostenibilitat i la inclusió social. Debonprofit! neix impulsat per 5 entitats sense ànim de lucre per lluitar contra el malbaratament alimentari i fomentar l'economia circular, a més de promoure el producte sostenible, assequible i saludable per a tota la població i l'ocupació de les persones amb més dificultats per a accedir al mercat de treball. Es tractarà d'una botiga oberta a tot el públic on podran trobar-se productes aprofitats i de segona oportunitat, es crearan llocs de treball per a persones en risc d'exclusió social i es garantirà el dret a l'alimentació saludable de les persones més vulnerables.
Teniu més informació sobre la jornada i el projecte debonprofit! al programa i al díptic adjunts i podeu confirmar assistència en el següent enllaç.