Actes externs

David Rodríguez presenta 'PostCapitalism; a guide to our future' de Paul Mason

Tercera sessió del club de lectura de l'IND+I Club

Llibreria Nollegiu C/ Pons i Subirà, 3, 08005, Barcelona
18:00 h.
Tercera sessió de l?IND I Club, David Rodríguez presenta ?PostCapitalism; a guide to our future? de Paul Mason

L'IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació que volen estar al dia de les últimes tendències. La primera de les seves iniciatives és un club de lectura per treballar i reflexionar al voltant dels últims llibres sobre el tema.

Durant la tercera sessió de l'IND+I Club, el pròxim dia 8 de juny a la llibreria Nollegiu, el secretari tècnic del PEMB, David Rodríguez, presentarà el llibre PostCapitalism: a guide to our future del periodista britànic Paul Mason. En el llibre, Mason tracta l'amenaça existencial que la revolució digital planteja al capitalisme i sosté que aquesta té el potencial de remodelar completament les nostres nocions sobre treball, producció i valor i destruir una economia basada en els mercats i la propietat privada.

En la trobada es presentaran dos llibres més. Raül Blanco, gerent d'estratègia industrial a la Generalitat de Catalunya, parlarà sobre Race against the machine d'Erik Brynjolfsson i Andrew Mcafee i Guillem Garcia, de l'eLearn Center de la UOC, presentarà The rise of robots de Martin Ford.

 

Si vols formar part de la xarxa de reflexió i intercanvi de l'IND+I pots inscriure't al següent enllaç.

Política de cookies