Actes externs

Conferència de Kate Pickett: 'Efectes i conseqüències de la desigualtat'

L'epidemiòloga visita Barcelona i participarà en diverses activitats en el marc del projecte 'Combatre les desigualtats: el gran repte global'

Palau Macaya Passeig de Sant Joan, 108, 08037, Barcelona
18:30 h.
Conferència de Kate Pickett: 'Efectes i conseqüències de la desigualtat'

Kate Pickett, catedràtica d'Epidemiologia de la Universitat de York, fundadora de l'Equality Trust i autora del llibre The Spirit Level, donarà una conferència el proper 7 de setembre al Palau Macaya en la 2ª sessió del cicle “Efectes i conseqüències de la desigualtat”. L'activitat s'emmarca dins el projecte “Combatre les desigualtats: el gran repte global” impulsat per la Fundació Catalunya Europa, la Generalitat de Catalunya, la Fundació Obra Social “La Caixa” i el Club de Roma i que tindrà lloc durant el 2017 i el 2018.

L'objectiu de la iniciativa és oferir un espai plural de diàleg per generar un discurs constructiu i incidir en les polítiques i en la percepció pública dels conflictes derivats de la desigualtat. Amb aquesta finalitat, el programa preveu conferències, debats i seminaris amb diferents acadèmics i experts internacionals en desigualtat.

Trobareu la informació completa del projecte en el següent enllaç i podeu inscriure-us a la conferència de Kate Pickett aquí.

 

L'eix central del projecte actual del PEMB és la reducció de les desigualtats en l'àmbit metropolità de Barcelona, tal i com explicava Oriol Estela Barnet en el seu article al bloc.

Política de cookies