Actes externs

BizBarcelona. Emprenedoria, pimes i economia social

Els quatre eixos d'aquesta edici sn: noves tendncies, serveis empresarials i economia social, digitalitzaci i Bizfranqucies

Fira Barcelona Montjuc Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, 08004, Barcelona
BizBarcelona 2017

La Fira de Barcelona acull, els dies 31 de maig i 1 de juny, el BizBarcelona, espai que va néixer -de la mà de Barcelona Activa- amb l'objectiu d'esdevenir plataforma d'inspiració, assessorament, finançament, oportunitats de negoci, suport i contactes en el món de l'empresa, l'emprenedoria i l'economia social.

La societat canvia i aquesta evolució afecta directament el món dels negocis i les empreses que han de saber-se transformar per a sobreviure. BizBarcelona pretén ajudar les pimes i els emprenedors a adaptar-se a aquests canvis per a ser més competitius en l'entorn en el que es mouen.

Més de 2.000 contactes entre emprenedors i representants d'empreses inversores, 620 entrevistes, 1.000 contactes durant l'speed dating, 1.500 missatges al mur, 87 gravacions al vídeo pitch... Aquestes són les xifres de les activitats realitzades durant l'edició anterior del BizBarcelona i aquest any s'espera que siguin superades. Conferències i activitats al voltant del canvi tecnològic, social, econòmic i empresarial que pateix la societat actualment.

Podeu consultar com participar al BizBarcelona.

Poltica de cookies