Actes externs

Barri, municipi, metropoli: qüestió d'identitat?

3a edició de La Metropolitana, tertúlia amb espuma

Ateneu Santfeliuenc Vidal y Ribas 25, 08980, Sant Feliu de Llobregat
19:00 h.
Barri, municipi, metropoli: qüestió d'identitat?

El proper dijous 13 de juliol, de 19h a 20.30h, es farà la segona trobada de La Metropolitana, tertúlia amb espuma (#LaMetro) dedicada a debatre sobre identitat metropolitana. Barri, municipi, metròpoli: qüestió d'identitat?  Si voleu saber les idees que van sorgir durant la primera sessió que va tenir lloc a Santa Coloma de Gramenet el passat 22 de juny, podeu consultar aquest enllaç.

En aquesta ocasió, la tertúlia es farà a l'Ateneu Santfeliuenc (Carrer Vidal i Ribas 23-25) de Sant Feliu de Llobregat. L'organitzen el PEMB i el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i es podrà tastar una de les cerveses artesanes de la zona, Roses del Llobregat (la primera ronda va a càrrec de les entitats organitzadores).

L'estructura de #La Metro és senzilla. Comença amb una breu presentació de les entitats organitzadores –  el PEMB i el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat- i del projecte de la cervesa local. A continuació, els dos convidats – el periodista i historiador Marc Andreu i Manel Larrosa de Via Vallès - exposaran la seva visió de la temàtica i donaran pas al debat obert entre totes les persones assistents.

La idea principal de #LaMetro és obrir i impulsar debats sobre reptes metropolitans a diferents indrets del territori, posar sobre la taula la diversitat de posicionaments existents sobre les temàtiques seleccionades així com donar a conèixer projectes locals singulars com són les cerveses artesanes.

Prèviament, a les 18h, es presentarà en el mateix espai el llibre “Governar la Barcelona real: Pasqual Maragall i el dret a la ciutat metropolitana” de la mà de la seva autora Mariona Tomàs, professora de Ciència Política a la Universitat de Barcelona i especialista en governança metropolitana, polítiques urbanes i govern local (informació al Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat. telf 936 663 52)

Si voleu assistir a #LaMetro, només cal que ompliu el formulari d'inscripció on line amb les vostres dades.

 

Política de cookies