Actes externs

3r Congrés Internacional de Paisatge Urbà ICOUL Barcelona 2023

Organitza: WTTC World Trade Technical Consulting (WTTC)

CaixaForum Barcelona Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8, 08038, Barcelona
09:00 h.
CaixaForum Barcelona

Després de dues edicions celebrades el 2015 i el 2017, Barcelona torna a acollir, del 29 al 31 de març al CaixaForum Barcelona, el 3r Congrés Internacional de Paisatge Urbà ICOUL, organitzat per la companyia World Trade Technical Consulting (WTTC). Què és l'ICOUL? Un fòrum internacional dedicat a la difusió d'estratègies i instruments de gestió dels usos del paisatge urbà per una bona governança local. Amb quins objectius?

  • Transformar les idees en accions: gestió
  • Reconèixer el paper de la societat civil i la importància dels incentius al sector privat: coproducció de la ciutat
  • Persuadir els governs i la societat que invertir en paisatge urbà ens beneficia a tots i totes: col·laboració públic-privada

I de quina manera? Anant més enllà dels valors urbanístics i patrimonials tradicionals que caracteritzen el paisatge urbà i ocupant-se a l'hora d'aspectes transversals com ara la protecció del patrimoni, la sostenibilitat, la salut pública, la cultura o l'accessibilitat, entre d'altres. Rehabilitar, repensar, reutilitzar i redibuixar la ciutat.

Irene Navarro, coordinadora del gabinet tècnic del PEMB, serà una de les participants en aquest congrés, concretament a la taula sobre col·laboració públic-privada per a la millora de la ciutat que tindrà lloc el dimecres 29 de març a les 11:00 h.

Política de cookies