Actes externs

2a edició IND+I Viladecans

La trobada anual de referència en l'agenda d'innovació i indústria de Catalunya

Delta Business Center Viladecans c/ de la Tecnologia 19, 088040, Viladecans
09:00 h.
IND I Viladecans. Trobada anual sobre indústria i innovació

Després de l'èxit de la primera edició, la segona trobada anual IND+I Viladecans, el pròxim  d'abril, vol ser, de nou, referent a Catalunya en l'àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials i de les polítiques que poden impulsar-les.

Es reuniran figures capdavanteres del món empresarial, tecnològic, públic i acadèmic que, amb els seus coneixements, opinions i aportacions, mostraran les oportunitats que s'obren en l'horitzó de la industria en el planeta i faran pensar als assistents en com canviarà la vida i l'economia com a conseqüència.

L'IND+I 2017 és una cita ineludible per a grans i petites empreses innovadores, per a empreses amb inquietud per explorar nous mercats, per a governs territorials, per a responsables de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació, per a la comunitat universitària, per a consultors i experts en aquest àmbit i, també, per a responsables de centres tecnològics, parcs científics i grups d'investigació.

Si vols estar a l'última en indústria i innovació i compartir reflexions sobre el futur que suposaran per a la societat, ja pots fer la inscripció a l'IND+I 2017.

Podeu consultar el programa de la trobada

Política de cookies