Actes externs

10ª Jornada Anual de l'Institut d'Innovació Social d'ESADE

Un punt de trobada amb diferents grups d'interès per reflexionar i debatre conjuntament sobre innovació, responsabilitat i emprenedoria des del camp social

ESADEFORUM, ESADE Barcelona Avinguda Pedralbes, 60-62, 08034, Barcelona
09:15 h.
10ª Jornada Anual de l?Institut d?Innovació Social d?ESADE

Quin és el rol de la innovació social en la resolució de problemàtiques socials? Com són els principals espais que donen com a resultat innovacions socials? Són les noves tecnologies mecanismes per accelerar i generar un futur sostenible? Aquestes són algunes de les preguntes que es fa l'Institut d'Innovació Social d'ESADE i a les que intentarà trobar resposta durant la seva 10ª Jornada Anual el pròxim 13 de juny a ESADE Barcelona.

La innovació social és el resultat de l'intercanvi d'idees entre actors de diferents àrees, com el sector públic, el privat, les entitats sense ànim de lucre o els emprenedors. L'objectiu de l'institut i de la jornada és sumar els aprenentatges de cadascun d'aquests sectors per tal d'innovar per assolir una millora social. En aquest sentit, la trobada -coorganitzada per l'institut i la Fundació EY- donarà als assistents la possibilitat de compartir, juntament amb ponents nacionals i internacionals, coneixement i opinions sobre diferents temes relacionats amb la innovació social i profunditzar en com les organitzacions i les empreses poden contribuir-hi.

Podeu consultar el programa de la jornada o fer la vostra inscripció.

Política de cookies