XXII reunió de la Subxarxa Ibèrica del CIDEU

  • 02-02-2016
  • Actualitat del PEMB
  • 80 Lectures

El passat 2 de febrer va tenir lloc a Saragossa la XII reunió de la Subxarxa Ibèrica del CIDEU, a la qual hi va participar una representació del PEMB.
 

Reunió a Ebrópolis
Reunió a Ebrópolis

L'objectiu de la trobada, allotjada a Ebrópolis, era presentar el futur congrés del CIDEU, que se celebrarà a Sant Sebastià del 15 al 18 de març, així com analitzar una selecció dels projectes estratègics de diferents ciutats de la península que s'hi presentaran.

Aquests projectes s'emmarquen en el tema El futur de les ciutats. Els grans reptes que serà l'eix central del Congrés i al qual assistiran representants de més de 50 urbs de tot l'àmbit iberoamericà.

Els projectes estratègics que enguany s'hi presenten corresponen a quatre àmbits: societat cohesionada, medi ambient i canvi climàtic, estratègies de desenvolupament econòmic urbà i neogovernança.

El CIDEU (Centro Iberoamericano de Desarrollo Estratégico Urbano) és una associació fundada l'any 1993 amb l'objectiu de compartir en xarxa els beneficis derivats del seguiment dels processos de planificació estratègica urbana. El PEMB és membre fundador del CIDEU, i ocupa una de les vocalies del consell rector.

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies