Reunió per al Pla Estratègic de Badalona

  • 18-11-2015
  • Actualitat del PEMB
  • 84 Lectures

El coordinador general del PEMB, Carles Castells, va presentar el 18 de novembre a Badalona els treballs del Pla Estratègic en el decurs de la jornada “Per al Pla Estratègic de Badalona”, organitzada per l’Ajuntament de Badalona. 

Presentació Carles Castells
Presentació Carles Castells

La sessió - presidida per l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater -s'emmarca en el procés de reflexió estratègica de la ciutat. La reunió va comptar també amb la intervenció de Màrius Rubiralta i de Miquel Barceló, que van parlar d’alguns dels projectes estratègics de la ciutat i de la seva àrea d’influència.

Després d’aquest bloc d’intervencions, es va obrir una ronda de debat entre els participants - representants del món econòmic i social de la ciutat - per debatre sobre temes d’interès estratègic a la ciutat. Aspectes com la posada en valor del sòl industrial o el front marítim; les potencialitats de l’àrea al voltant de Can Ruti com a pol de generació d’ocupació de qualitat; la necessitat en la millora d’infraestructures de transport públic o de telecomunicacions, o una major col·laboració amb la resta de municipis del Barcelonès Nord, van ser alguns dels temes tractats.

 

Podeu veure la notícia de la jornada a l’informatiu de TeleB - VÍDEO 

 

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies