Oriol Estela Barnet és nomenat coordinador general del PEMB

  • 01-06-2016
  • Actualitat del PEMB
  • 309 Lectures

En la reunió del Consell Rector del passat 13 de maig es va aprovar el nomenament d'Oriol Estela Barnet com a coordinador general del PEMB, en substitució de Carles Castells que ha ocupat el càrrec en els darrers dos anys.

Oriol Estela Barnet
Oriol Estela Barnet

Oriol Estela és llicenciat en Economia per la UB i en Geografia per la UAB, amb formació de postgrau en diverses especialitats per la UPF, la UOC i Esade. Ha estat el cap de l'Oficina Tècnica d'Estratègies per al Desenvolupament Econòmic de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local (2012-2016) i assessor tècnic en planificació estratègica i desenvolupament local (2005-2012) a la Diputació de Barcelona.  Anteriorment, va ser responsable de l'Àrea d'Estratègies Territorials del Grup D'Aleph (2000-2005). També participa com a professor en diversos màsters i postgraus vinculats a l'àmbit de la planificació estratègica.

D'acord amb la proposta d'articulació del PEMB que el nou coordinador va presentar als membres del Consell Rector,  “el PEMB s'ha de definir com l'espai on es posen sobre la taula, es debaten i es concerten aspectes de futur de la Barcelona metropolitana i es promou la implicació institucional i ciutadana per assolir les fites compartides que se'n derivin”.

Els eixos sobre els quals pivotarà la tasca del PEMB en la nova etapa són la utilitat dels processos i dels resultats; la simplicitat en la gestió i en la comunicació; la innovació en les formes i en els continguts, i la connexió amb la realitat i amb l'entorn.

 

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies