El PEMB participa en la caminada solidària del Magic Line de Sant Joan de Déu

Iniciativa solidària

  • 09-01-2017
  • Actualitat del PEMB
  • 78 Lectures

La Magic Line és la mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu en favor de les persones que es troben en situació vulnerable.
 

Màgic Line 2016 (Foto: Obra Social Sant Joan de Déu)
Màgic Line 2016 (Foto: Obra Social Sant Joan de Déu)

L'esdeveniment central d'aquesta iniciativa és una caminada solidària - en trams de 10, 15, 20, 30 i 40 km - que comencen a Nou Barris, creuen Collserola i es van sumant per acabar junts a la plaça de la Catedral de Barcelona.

És una caminada per equips i no competitiva que promou la implicació dels participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització.

A finals del 2016 ja s'han inscrit 512 equips i un total de 6.545 participants, amb un repte solidari conjunt de 131.834 €.

Per tal de participar en la caminada solidària del 5 de març de 2017, el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona ha creat un equip integrat pels seus treballadors i treballadores, familiars i alguns coworkers del nou lloc de treball a l'espai CREC.

Mentre no arriba el dia de la caminada, s'ha organitzat - amb la col·laboració del CREC – un conjunt d'activitats que contribuiran a assolir el repte econòmic acordat de 1.000 €. De moment, ja s'ha fet una sessió simultània d'escacs, una porra pel Barça – Madrid, amb gran èxit de participació.  Properament es faran més activitat, com una classe de swing, un espectacle de màgia o una partida de trivial, entre d'altres.

Així mateix,  qualsevol persona o entitat pot contribuir a assolir el repte solidari fent un donatiu a l'espai de l'equip (http://www.magiclinesjd.org/ca/equip/511).

La vida és plena de reptes però pocs són tan solidaris com aquest !

(Foto Màgic Line 2016: Obra Social Sant Joan de Déu)

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies