El PEMB i el Consorci de Biblioteques de Barcelona signen un conveni de col·laboració per organitzar conjuntament activitats sobre temes urbans i metropolitans

La primera activitat serà la presentació-debat al voltant del llibre 'La España de las ciudades. El Estado frente a la sociedad urbana'

  • 24-07-2017
  • Actualitat del PEMB
  • 156 Lectures

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'organitzar conjuntament activitats relacionades amb temes urbans i metropolitans a la xarxa de biblioteques de Barcelona.
 

Xarxa de Biblioteques de Barcelona
Xarxa de Biblioteques de Barcelona

La signatura d'aquest conveni respon a la voluntat del PEMB de difondre la cultura i la metodologia de la planificació estratègica com a instrument de participació ciutadana i de fer partíceps els ciutadans en el procés d'elaboració del nou pla estratègic en l'horitzó 2030.

Així mateix, el fort arrelament de la xarxa de biblioteques en els barris i el fet que ja organitzen activitats de naturalesa similar (clubs de lectura, taules rodones, presentacions de libres, etc) permeten una major obertura del PEMB a la societat metropolitana barcelonina, un dels objectius que s'ha marcat en aquesta nova etapa.

La primera activitat programada en el marc d'aquest conveni és la presentació-debat del llibre “La España de las ciudades. El Estado frente a la sociedad urbana” de José M. Martí Font que es farà el 21 de setembre a la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver i en la qual intervendran tres de les ciutats a què fa referència el llibre (Barcelona, Málaga i Vigo) que evidencia la complicada relació entre uns governs urbans cada dia més protagonistes en la vida de les persones front un Estat que es resisteix a proporcionar-los les eines adequades per avançar.

Teniu més informació a l'agenda i ja està oberta la inscripció online

 

 

 

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies