Actes PEMB

La Metropolitana, tertúlia amb espuma. Cicle 'Treballar a la ciutat del segle XXI'

Quan treballarem?

Centre Cultural i Recreatiu l'Avenç Carrer d'Àngel Guimerà, 27, 08950, Esplugues de Llobregat
12:00 h.
#LaMetro - Quan treballarem?

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona  us convida el proper divendres 15 de febrer al migdia a un aperitiu i una cervesa artesana per debatre sobre l'impacte dels canvis en l'organització del temps de treball en les empreses i les persones, en la perspectiva dels nous models de treball.

I és que aquest 2019 seguim amb el cicle de #La Metro “Treballar a la ciutat del segle XXI”. Però em comptes de fer-ho a la tarda, com era l'habitual, nosaltres també fem un canvi horari com la temàtica demana i us oferim un vermut. Ja hem parlat sobre On treballarem?, Com treballarem? i Qui treballarà? Ara ens preguntem Quan treballarem?  

Al voltant d'aquesta pregunta, ens sorgeixen de moltes altres: tenim major o menor control del nostre temps que fa 20 anys? Com afecten les tecnologies a l'organització del temps de treball en les empreses? La tecnologia ens fa o ens farà treballar menys o més hores? Seguirà existint allò que anomenem “jornada laboral”? Com podem preservar la vida personal, familiar i social de les interferències laborals?

El debat estarà presentat pel secretari tècnic del PEMB, David Rodríguez i moderat per la sociòloga Carla Montané. Ens acompanyaran dues persones expertes en la matèria, Esther Sánchez, presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària i Jordi Ojeda, professor de la UB i soci fundador i CEO de l'empresa Rational Time S.L. especialitzada en l'assessorament, consultoria i formació a l'àmbit de l'organització flexible del temps de treball i la gestió racional del temps per a millorar la productivitat. 

Com acostumem a fer en aquestes trobades informals, acompanyarem el debat amb una cervesa artesana per amenitzar el debat i conèixer un projecte d'àmbit local, en aquest cas Cervesa Cornèlia, i ens la presentarà el seu responsable Oriol Guitart.

Aquesta edició de #LaMetro forma part de les activitats programades en col·laboració amb la Mobile World Capital. És fruit d'un acord per portar activitats de la Mobile Week Barcelona a diverses localitats metropolitanes, que enguany agrupa els seus continguts al voltant del concepte “La nostra senzilla relació amb la tecnologia”.

Política de cookies