Actes externs

Webinar: getting food on the climate agenda

Organitza: FOODSHIFT 2030

Des de casa meva Online, 00000, Des del meu municipi
10:00 h.
Getting food on climate agenda

Tot i que l'alimentació i l'agricultura contribueixen en entre un terç i un quart de les emissions de gasos d'efecte hivernacle, fins ara no han tingut massa protagonisme en els compromisos nacionals i internacionals per fer front a l'emergència climàtica i natural. En els últims anys però, les ciutats han pres mesures per veure com poden actuar per conduir a canvis polítics i pràctics en aquesta direcció i amb la Cimera de Sistemes Alimentaris de l'ONU i la COP26 que es celebraran aquest 2021, els aliments i el canvi climàtic passaran a ocupar un lloc destacat en les agendes com ja és el cas de Barcelona que aquest any és Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible.

Amaranta Herrero, coordinadora estratègica de Barcelona Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021, participarà, el proper 15 de juny, en el webinar: ‘Getting food on the climate agenda' precisament per explicar el projecte de la capitalitat i compartir l'experiència amb altres ciutats que estan duent a terme accions clau per abordar el canvi climàtic a través de l'alimentació.

Ponències:

  • Sofie Quist, Nourish Scotland
  • Riikki Gonzalez, Glasgow City Council
  • Amaranta Herrero, Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB)
  • Alessandra Schmidt, Fab Lab Barcelona
  • Emily Norford, EAT

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Política de cookies