Actes PEMB

Presentació de resultats del projecte FoodMapping

Una exploració ciutadana sobre l'entorn alimentari en tres barris de l'àrea metropolitana de Barcelona

Seu de la Creu Roja C. Joan d'Àustria, 120-124, 08002, Barcelona
10:30 h.
Un dels participants al Food Mapping al barri de Sant Idelfons, a Cornellà de Llobregat

El proper 4 de març, de 10.30h a 11.30h, es presenten els resultats del projecte FoodMapping i les intervencions realitzades en els barris de Fondo, Sant Ildefons i Gràcia els dies 14, 15 i 17 de febrer en el context del projecte Big D(ie)ta en clau metropolitana i el Pla C de la Mobile Week Barcelona.

FoodMapping és un projecte d'exploració participativa dels entorns alimentaris dels barris metropolitans que analitza el seu impacte en la vida quotidiana de les persones i les comunitats a nivell d'estratègies de consum, estils de vida i salut. Una aposta per explorar com la ciència ciutadana pot ajudar a abordar els reptes del sistema alimentari actual.

 

PROGRAMA

  • Alimentar la metròpoli: la Carta Alimentària i el projecte Big D(ie)ta. Oriol Estela, coordinador general del PEMB i Francesc Magrinyà, director de planificació estratègica de l'AMB
  • FoodMapping: presentació de resultats i vídeo testimoni. Mara Balestrini, CEO Ideas for Change
  • Treball comunitari i alimentació. Melanie Cassarino, tècnica de programes d'Inclusió Social de Creu Roja
  • Intervenció del públic
  • Cloenda i propers passos, a càrrec d'Oriol Estela (PEMB)

 

Si voleu assistir a la presentació de resulats, ompliu la inscripció online.

 

Alguns enllaços d'interès:

X

Subscriu-te a la nostra newsletter

Vols rebre les convocatòries del PEMB? Subscriure'm ara
Aquest web utilitza cookies, pots veure la nostra política de cookies, aquí. Si continues navegant estàs acceptant-la.   
Política de cookies +